Jump to content


Photo

Help


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 beal209

beal209

    X-S Enthusiast

  • Validating
  • 29 posts
  • Location:marion, Indiana
  • Interests:xbox
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 13 January 2006 - 03:45 PM

my M$ dash will not load up it show the xbox screen then it will keep flashing . if I load the xboxdash from avalaunch it will go to the dashboard but there is no menu options. PLEASE HELP!

#2 Chancer

Chancer

    Don't You Trust me?

  • Head Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18,687 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 13 January 2006 - 04:13 PM

More detail needed. What type of MOd? what caused this to happen? what have you tried to correct it? etc

#3 Acrid

Acrid

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 135 posts

Posted 13 January 2006 - 04:15 PM

We need more info to help you. Like:

Chipped or softmodded?
What do you mean by "if I load the xboxdash from avalaunch"?

If it is chipped and you mean your M$ dash is goen when you turn the modchip off, try and put in a XBOX Live! game and coldstart your xbox. Choose to go to live in the game and it will download the M$ dash.

I hope this helps, good luck!

Chancer was just faster tongue.gif

#4 beal209

beal209

    X-S Enthusiast

  • Validating
  • 29 posts
  • Location:marion, Indiana
  • Interests:xbox
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 13 January 2006 - 06:21 PM

i have a smartxx v2.0 chip it all started when i tried to change the skin on dvd2xbox it made the screen go black. I meant if you load xboxdash.xbe from avalaunch it go to the ms dash but there are no menu option just the green backround.

#5 Chancer

Chancer

    Don't You Trust me?

  • Head Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18,687 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 13 January 2006 - 06:30 PM

As you are chipped I would go down the route of using an autoinstaller like Slayers AID 2.11 to restore the MS dash.

#6 beal209

beal209

    X-S Enthusiast

  • Validating
  • 29 posts
  • Location:marion, Indiana
  • Interests:xbox
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 13 January 2006 - 07:55 PM

Is that the only way because I dont have a dvd/cd burner. or can i ftp that to my xbox


#7 Chancer

Chancer

    Don't You Trust me?

  • Head Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18,687 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 14 January 2006 - 12:31 AM

You can sure ftp on a back up of the c: drive files and apps: No problems there




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users