Jump to content


Photo

Xbox Wipe


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 jderm

jderm

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 132 posts
  • Location:northeast USA
  • Xbox Version:unk

Posted 27 January 2006 - 01:34 AM

if i wanted to restart my xbox from stratch, how would i accomplish this. i have a xenium ice in there, and a 200gb HDD, is there a way to reformat the hdd so that is had ONLY what i bought the xbox with (xbox dash)

im thinking of doing this because for some reason it freezes whenever i do anything that involves the internet (even in MS boot) like network setting, or xbox live

#2 Xombe

Xombe

    X-S Xbox Xombe

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10,198 posts
  • Gender:Male
  • Location:PNW
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 27 January 2006 - 01:41 AM

Quickie fix would be to boot Slayers 2.6 and run Menu Item 3b2) RESTORE RETAIL XBOX HD TO FACTORY.

Even if you have a large drive, that's the command you want (despite the info line it gives you when you run it). It'll format all partitions, even F:, and reinstall a stock MS Dash, v5965.

Alternatively, just use the Xenium OS to format each HDD partition, and then reinstall the MS dash yourself from backup, or use Slayer's command 4a10.

Edited by Xombe, 27 January 2006 - 01:44 AM.


#3 jderm

jderm

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 132 posts
  • Location:northeast USA
  • Xbox Version:unk

Posted 27 January 2006 - 01:48 AM

where could i get slayers 2.6? the "usual places"?

#4 Xombe

Xombe

    X-S Xbox Xombe

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10,198 posts
  • Gender:Male
  • Location:PNW
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 27 January 2006 - 01:57 AM

Yes.. you can get a starting point there. Or try slayer.xbox-scene.com.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users