Jump to content


Photo

Kameo Video Problem.


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 brumm

brumm

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 13 posts

Posted 27 January 2006 - 11:28 PM

Just got my xbox360 with a this great game, but the intro movie dosen`t goes smooth at all, i guess this must be an error does anyone else have this probl.?

#2 Joergen

Joergen

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,123 posts

Posted 27 January 2006 - 11:47 PM

You have to use a 60hz mode, thats PAL60 and RGB or s-video (RGB preferred), this requires the Advanced RGB Scart cable from MS or Joytech. Also all VGA and Hi-Def (thats using the component cable (3 colored plugs) on a Hi-Def (HD) TV) modes are 60hz by default.

The videos are stuttering because they are made for 60hz and are running at 30fps or 60fps, thus the frames do not match the 25fps or 50fps of regular PAL composite signal.

If you do have the advanced scart or s-video cable, switch to PAL60 from the system blade setup.

Oh and some PAL TVs do support "NTSC" so you can switch to PAL60 even using the included composite cable, but of course composite gives lesser image clarity and color fidelity than the better cables even on a normal TV.

Edited by Joergen, 27 January 2006 - 11:48 PM.


#3 brumm

brumm

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 13 posts

Posted 27 January 2006 - 11:57 PM

thanks i have the Core edition so i dont have the advanced scart cable, but i will try to change the settings..




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users