Jump to content


Photo

Skins Help


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 gamesrus

gamesrus

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 15 posts

Posted 29 January 2006 - 02:32 AM

I have chenged the default.xip from backdrop xboxlogo.xbx to background.xbx. The background now appears. the only thing is when I load uix it just freezes at the main menu only showing the background. the sound loads up and has the background sound but there is no menu just the background. Can anyone help??

#2 gamesrus

gamesrus

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 15 posts

Posted 29 January 2006 - 07:52 PM

Never mind. I got it working perfectly. i had to go and delete the tdata and udata folders of the uix cache and stuff.

#3 midas

midas

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 271 posts
  • Location:Galveston, TX
  • Interests:boom.
  • Xbox Version:v1.4

Posted 03 February 2006 - 09:18 PM

You really only have to delete the udata folder . . .

#4 danwguy

danwguy

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 57 posts

Posted 05 March 2006 - 08:05 AM

I keep seeing everyone say delete the cache files of uix ftom udata and tdata.... what are those folders named? i think i have to delete my cache but dont want to delete the wrong folders

#5 Odb718

Odb718

    X-S Freak

  • Last Chance
  • PipPipPipPipPip
  • 1,589 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 06 March 2006 - 04:31 AM

0ffeeeff0
or something VERY similar to that. It'll be the only folder like that. You can also look inside the UDATA folder and see if it has tha cache of the .xip files. The Tdata folder will be empty.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users