Jump to content


Photo

Unleashx V0.39.0222a Build 572


  • This topic is locked This topic is locked
221 replies to this topic

#31 xemumanic

xemumanic

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 17 posts

Posted 14 February 2006 - 01:14 AM

Its good to see UnleashX is still getting updates. Its still the best dash IMO.

#32 GLiTcH

GLiTcH

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,567 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 14 February 2006 - 01:15 AM

thanks.. had no problem through the auto update .. but notice that on Jazz's skin Project_Mayhem_III_Stats_Jezz i see no text on date/time , IP n tray sad.gif .. everything else seems fine

#33 ILLusions0fGrander

ILLusions0fGrander

    third echelon agent

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,500 posts
  • Gender:Male
  • Location:Post Apocalyptic DC Vault No. 101
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 14 February 2006 - 01:16 AM

many thanks... i dont turn my box on much since 360 came out, but you can bet i will tongiht... great to see the dash is still alive and growing.

#34 MonteGuy

MonteGuy

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Xbox Version:v1.1

Posted 14 February 2006 - 01:28 AM

QUOTE(GLiTcH @ Feb 13 2006, 07:22 PM) View Post

but notice that on Jazz's skin Project_Mayhem_III_Stats_Jezz i see no text on date/time , IP n tray sad.gif .. everything else seems fine


wow I'm out of it, didn't even notice it until I read your post... ditto here too

#35 pdottz

pdottz

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 757 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 14 February 2006 - 01:39 AM

can anyone tell me what my SMART readings mean. they don't seem right. i have no read errors when loading games or ftping. i have never had freeze ups or DDE errors.

here is a screen shot.


IPB Image

Edited by pdottz, 14 February 2006 - 01:43 AM.


#36 Jezz_X

Jezz_X

    X-S Knowledgebase

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,531 posts
  • Location:Australia
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:none

Posted 14 February 2006 - 01:39 AM

hehe I didn't notice it either I will try and fix asap

Edited by Jezz_X, 14 February 2006 - 01:51 AM.


#37 sbmd

sbmd

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 92 posts
  • Location:Wisconsin
  • Interests:Computer System Administration
  • Xbox Version:none
  • 360 version:unknown

Posted 14 February 2006 - 01:42 AM

Awesome thankx for this release. I have always like playing with this dashboard.

#38 Jezz_X

Jezz_X

    X-S Knowledgebase

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,531 posts
  • Location:Australia
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:none

Posted 14 February 2006 - 01:57 AM

Ok I fixed my skin seems a bug has been introduced in this build that if text items don't have a <width> bit in it they wont display like they did in the previous versions
so here's an Updated skin.xml file for Project mayhem 3 Stats Mark3 and that version only ok people
http://www.myfilehut.../12943/Skin.xml

Hopefully unleashX will fix it so everyone wont have to update all their skins to fix it

P.S I edited the original post by UnleashX to inform people of this

Edited by Jezz_X, 14 February 2006 - 02:04 AM.


#39 new2moddin

new2moddin

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 134 posts

Posted 14 February 2006 - 03:00 AM

Not really a bug, more of an ongoing thing:

Force PAL60 still doesn't work straight away. The tip from a user a little while back 'enable force pal60, run game in NTSC, IGR, then run in Pal'....runs NTSC games in PAL without sound or video skipping.

Just a heads up. It'd be really cool if I could run all my games in PAL at full speed.

Ex: running GTA3 NTSC in NTSC on my PAL television/system gives me smooth video but has a very noticeable overbrightness eg blacks appear as a very dark grey.

running in PAL gives me perfect colour but skipping audio/video (most noticable on the opening videos)

running in PAL with the above mentioned trick gives me PAL colour and no skipping.

Anyone running PAL and has the NTSC version of GTA3 or Vice City (San Andreas has no issues), give it a try.

edit: Thanks for the quick fix Jezz. Tis my fav skin.

Edited by new2moddin, 14 February 2006 - 03:01 AM.


#40 Cyfun

Cyfun

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Location:Billings, MT
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 14 February 2006 - 03:41 AM

For those getting the error when auto-updating:
Change from your current skin to the default one, then run the auto-update. You may want to reboot after changing skin (I did). After that, my auto-update ran fine, it rebooted twice like usual, and then I set it back to my normal skin without any problem.

#41 kics

kics

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 807 posts
  • Location:borderland
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:unknown

Posted 14 February 2006 - 03:46 AM

thnxxxx updated with no probs via auto update working well.. gonna try out the ftp ...

#42 Joshua Wood

Joshua Wood

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,143 posts

Posted 14 February 2006 - 04:57 AM

Just wanted to say a massive thanks for continued work on the best dash! Was a nice surprise to see this on the news page. Will be getting this as soon as I'm home.


#43 patto

patto

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 103 posts
  • Xbox Version:v1.4

Posted 14 February 2006 - 06:40 AM

an update to the best dash smile.gif
and here i was thinking unleashx was dead


#44 samsbak

samsbak

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 172 posts

Posted 14 February 2006 - 06:46 AM

I use a slot loading PC-DVDROM drive in my xbox and it never sees any disks that I insert while in UnleashX. XBMC sees them fine and auto plays them...I think there is some code missing for this in UnleashX...Would be awesome to see a fix for this!!!

Thanks! biggrin.gif

#45 berserker

berserker

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 14 February 2006 - 09:58 AM

Thanks for this great dashboard! It just keeps getting better and better!

Can anyone answer just one question... Is the new added Video Mode eeprom safe? Are the changes at bootup done in memory or are they written to the eeprom? tia.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users