Jump to content


Photo

X2 On 1.1 Xbox Wont Turn Off


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 zevdogs

zevdogs

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 234 posts

Posted 26 April 2003 - 05:57 PM

ive done lots of x2s with switches and they all work good except this one xbox from hell.
first thing,.put on a togle swich like normall on my 1.1, and it bootted saying x2,so i now the chip was on

turned off switch=x2 logo still on

took off swich =same thing

took of all the jumpers=same thing

put some rubber between chip and mount =same thing

im 100% shure no solder is bridgeing gaps

any thoughts maybee 1.1 needs some trace cut ,,,dont no ?????

Edited by zevdogs, 26 April 2003 - 06:00 PM.


#2 coty

coty

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts

Posted 27 April 2003 - 02:39 AM

up

#3 Harry Paratestes

Harry Paratestes

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 246 posts

Posted 27 April 2003 - 05:11 AM

I had the same exact problem. It was a bad fcc cable. The replacement is a much better grade of component. The switches on the programmer had no effect on operation of the chip. I replaced the cable and all is right with the world again. biggrin.gif

#4 zevdogs

zevdogs

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 234 posts

Posted 27 April 2003 - 05:42 PM

so that was on the x2 lite?.....thats what mine is

#5 spgurley

spgurley

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,687 posts
  • Location:Ohio, USA
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 27 April 2003 - 05:53 PM

try taking the chip out, if same, you might have flashed the mobo bios by accident... somehow




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users