Jump to content


Photo

Tsop + Evox


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 eXo

eXo

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 160 posts
  • Location:Brisbane, QLD, AUST, Earth, SOL System, Alpha Quadrant, Milky Way
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 23 February 2006 - 02:11 AM

Hey guys, just want to get the bottom line on this:

I have a evox bootdisc I've written but want to incorporate my TSOP flashing into in.

I've got the splinter cell hack for running evox but want to link it to the bootdisc to possibly flash it from the dashboard.

1 What's needed in the evox.ini file (to be compatible with all versions)?

2 what size should the .bin files be for their respective versions? 1.0-1.1 512k & 1.2 256k?

I can settle for raincoat but just seeing if I can streamline it through evox for all model xbox's.

#2 lordvader129

lordvader129

    He Who Posts Alot...

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,752 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, USA
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 23 February 2006 - 02:25 AM

well, evox never will be able to flash all versions as it is incapable of flashing a winbond brand TSOP, you can link to a eurasia flasher however

you wont be able to use the boot disc with the splinter cell exploit either, since when you eject the SC game (under the retail bios) it will reset the xbox and unload the exploit

1.0-1.1 have 1mb TSOP, and 1.2-1.5 have 256k, however using evox or raincoat .7 256k will work for all versions (it will be upsized for 1mb chips)

#3 eXo

eXo

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 160 posts
  • Location:Brisbane, QLD, AUST, Earth, SOL System, Alpha Quadrant, Milky Way
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 23 February 2006 - 03:14 AM

Cool thanks, so WinBond is out for TSOP'ing via evox.

Although, when loading it from CD couldn't I just incorporate the eject command into an option in evox or am I thinking of a different dash ?

#4 lordvader129

lordvader129

    He Who Posts Alot...

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,752 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, USA
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 23 February 2006 - 04:31 AM

QUOTE(eXo @ Feb 22 2006, 08:21 PM) View Post

Cool thanks, so WinBond is out for TSOP'ing via evox.

Although, when loading it from CD couldn't I just incorporate the eject command into an option in evox or am I thinking of a different dash ?

you can launch eject.xbe under evox, however i believe that will still reset it to the MS dash (remmeber, the retail bios is what causes the xbox to reset on eject)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users