Jump to content


Photo

Help With Halo 2 Auto Update For Tranier To Work.


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 bAd poisoN

bAd poisoN

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 23 February 2006 - 08:09 PM

My Halo trainers worked, but once I signed up for Xbox live, a update needed to be downloaded to my xbox, and because of that the trainer does not work.I belive the AU stopped the 'Halo 2 V1.1 [+13]' Trainer from working. Last I knew the halo trainer for 1.1 does not really work with "1.1". The reason is after 1.1 was released there was another mini update and bungie did not call it 1.12 or 1.1b, but just left it alone. Does anyone have or know where I can find that 2nd to last update so the 'Halo 2 V1.1 [+13]' Trainer can work?


#2 cerealkillajme

cerealkillajme

    X-S Messiah

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,241 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Den
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 23 February 2006 - 08:44 PM

You sir are an idiot.

#3 bAd poisoN

bAd poisoN

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 24 February 2006 - 01:54 AM

QUOTE(cerealkillajme @ Feb 23 2006, 01:51 PM) View Post

You sir are an idiot.

GARBAGE REPLY from a STUPID kid.CEREALKILLAJME and you are a mistake.Not to mention your dad who deserved to get punched in the face BC you where born. Your dad at that moment wished he wore a condom.

#4 chorizo1

chorizo1

    X-S Seraphic

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,883 posts
  • Gender:Male
  • Location:TEXAS
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 24 February 2006 - 02:08 AM

QUOTE(bAd poisoN @ Feb 23 2006, 01:16 PM) View Post

Does anyone have or know where I can find that 2nd to last update so the 'Halo 2 V1.1 [+13]' Trainer can work?


Asking for M$ copyrighted Files on these Forums is not allowed.



#5 bAd poisoN

bAd poisoN

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 24 February 2006 - 02:17 AM

QUOTE(chorizo1 @ Feb 23 2006, 07:15 PM) View Post

Asking for M$ copyrighted Files on these Forums is not allowed.

Ok, So is there any other way to fix this problem, besides overwriting the AU?

#6 chorizo1

chorizo1

    X-S Seraphic

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,883 posts
  • Gender:Male
  • Location:TEXAS
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 24 February 2006 - 03:00 AM

not sure. I can't stand Halo2, so I don't mess with it at all.

might be a way to uninstall the update. I'd run a search on that both, here and google.

as you have seen already walk softly when discussing Halo2 on these Forums.


#7 bAd poisoN

bAd poisoN

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 24 February 2006 - 03:19 AM

QUOTE(chorizo1 @ Feb 23 2006, 08:07 PM) View Post

not sure. I can't stand Halo2, so I don't mess with it at all.

might be a way to uninstall the update. I'd run a search on that both, here and google.

as you have seen already walk softly when discussing Halo2 on these Forums.

You are right , well said. I did try something else and it did work by renaming the AU, the only bad thing is I can only use the trainer with the old game type.

#8 bmx2008

bmx2008

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 19 posts

Posted 24 February 2006 - 03:32 AM

in dvd to xbox go in to your halo 2 game folder then boot the xbe default_orig




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users