Jump to content


Photo

Windows Vista Mce


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 xsnoopyx

xsnoopyx

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 26 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 25 February 2006 - 10:31 PM

does anyone know if you use vista mce will it work w/ the 360? cuz its easier to do that then by a WHOLE new comp or vmware etc

#2 deadparrot

deadparrot

    X-S Messiah

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,300 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 February 2006 - 12:14 AM

There is no MCE version of Vista. The final isn't even out yet!

#3 xsnoopyx

xsnoopyx

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 26 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 26 February 2006 - 12:59 AM

:sigh:
I think Windows Vista Bet includes a Media Center...

#4 deadparrot

deadparrot

    X-S Messiah

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,300 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 February 2006 - 01:11 AM

Not as far as I know. And yes, I've used many different BETAs of it.

Plus, this is MS we're talking about. If they can make more money by forcing you to buy a more expensive, non-standard version, they will.

Edited by deadparrot, 26 February 2006 - 01:12 AM.


#5 edwinmcdunlap

edwinmcdunlap

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,796 posts
  • Location:In front of my computer
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 26 February 2006 - 01:38 AM

I have a strong feeling that it will work just fine. MS will most likely release a dashboard update or something for the 360.

#6 armless

armless

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 126 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 26 February 2006 - 03:02 AM

I'm running the latest vista release (5308) and the media center is able to see the 360, but is unable to "configure the device settings" There will be dashboard updates in the future to allow Vista's Media Center to run on the 360, but not right now.

#7 xsnoopyx

xsnoopyx

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 26 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 26 February 2006 - 06:22 PM

dang it...


does anyone know what are requirements for vista build 5308 and media center 2005?
all my computers are either old or kinda new.

Edited by xsnoopyx, 26 February 2006 - 06:24 PM.


#8 Tobb555

Tobb555

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 posts
  • Location:From the dark side of the Moon
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 February 2006 - 07:55 PM

if your PC can run XP it can run MCE 2005, the same for Vista but it may not run it in all its gloary.

#9 JimmyDeushku

JimmyDeushku

    X-S Genius

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPip
  • 750 posts
  • Location:Decatur, Illinois
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 February 2006 - 09:00 PM

QUOTE(Tobb555 @ Feb 26 2006, 01:02 PM) View Post

if your PC can run XP it can run MCE 2005, the same for Vista but it may not run it in all its gloary.


Is the beta for Vista open yet? I know that if you subscribe to some site you can get it free.

#10 xsnoopyx

xsnoopyx

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 26 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 26 February 2006 - 09:08 PM

wahoo!!!! o and Jimmy the beta is open what site are you talking about? only special people are allowed to have it... but you can get it from the "usual" places

Edited by xsnoopyx, 26 February 2006 - 09:09 PM.


#11 hitman24

hitman24

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 54 posts

Posted 26 February 2006 - 09:54 PM

I wound be nice if Windows Vista MCE will run on X-BOX 360, but for now you can ran amps like MAME over an network form your PC to X-BOX 360 without doing any hacking (super).

#12 xsnoopyx

xsnoopyx

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 26 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 26 February 2006 - 10:32 PM

ummm whats MAME?

#13 cja100

cja100

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 81 posts
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 February 2006 - 11:42 PM

i wonder which versions of vista will include mce, hopefully Home Basic, Home Premium and Ulitimate.

but knowing ms it will just be Premium and Ulitimate.

#14 xsnoopyx

xsnoopyx

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 26 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 27 February 2006 - 02:09 AM

Check here for any versions questions...

#15 Reaper527

Reaper527

    X-S Knowledgebase

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,500 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 01 March 2006 - 08:11 PM

QUOTE(xsnoopyx @ Feb 26 2006, 04:39 PM) View Post

ummm whats MAME?


"multiple arcade machine emulation" aka an arcade emulator, its a pc program, but it has been ported to ps2, xbox, (i belive dc and gc, but not positive) and a few other systems.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users