Jump to content


Photo

Call Of Duty Patch 2


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 lilbplaya3406

lilbplaya3406

    X-S Senior Member

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 250 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 26 February 2006 - 07:29 PM

QUOTE
Infinity Ward has released the following information with regards to their updates to Call of Duty 2 in the near future.

On the Xbox 360 side, we're also happy to tell you that we're very close to releasing our second Title Update, improving the Xbox Live multiplayer functionality. Here's what's coming in that update:


Player Lag has been addressed
Private Game Lobbies / Reserved Slots
Enable Live Host to set custom game options
Map Preferences setting
Post Game Lobbies (players at end of match will return to lobby)
Enemy Player Name Notification
Kick Player (host ability)
Lobby Game Type, Map and Host Notification

http://news.teamxbox...ond-Patch-Info/

Finnaly 1 is coming out.




#2 nj12nets

nj12nets

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,330 posts
  • Location:brooklyn all day!
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 February 2006 - 07:40 PM

can we have bots on a local multiplayer game (on your own 360)

#3 FattyX

FattyX

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 56 posts
  • Location:Miami, FL
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 February 2006 - 09:51 PM

nice, but are they gonna fix that thing when you are searching for games it justs says can't connect to server or something......

#4 CattyKid

CattyKid

    X-S Messiah

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,618 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Great Continental 48
  • Interests:Everything
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 February 2006 - 10:21 PM

QUOTE(FattyX @ Feb 26 2006, 03:58 PM) View Post

nice, but are they gonna fix that thing when you are searching for games it justs says can't connect to server or something......

I would hope so. I'll try to join a game 20 times (with different gametypes) and get the mmessage.
Then I go play GeoWars.

#5 yaazz

yaazz

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,562 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 27 February 2006 - 12:07 AM

player limit is still 8?

laaaaaame


#6 Altima NEO

Altima NEO

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,404 posts
  • Interests:Gaming, XBox, 360, PSP, Dreamcast, 3D Graphics & Animation
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 27 February 2006 - 02:11 AM

bleh, I want 2 players online on the same xbox!!!

Edited by Altima NEO, 27 February 2006 - 02:11 AM.


#7 ILLusions0fGrander

ILLusions0fGrander

    third echelon agent

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,500 posts
  • Gender:Male
  • Location:Post Apocalyptic DC Vault No. 101
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 27 February 2006 - 03:03 AM

good news regardless, at least maybe if you do the 16 player glitch, you might return back to the lobby after

#8 Foe-hammer

Foe-hammer

    X-S Messiah

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,416 posts
  • Location:Wyoming
  • Interests:Hunting, fishing, body building, video games
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 27 February 2006 - 09:07 AM

QUOTE(yaazz @ Feb 26 2006, 04:14 PM) View Post

player limit is still 8?

laaaaaame


And the reason for that is because there are no dedicated servers for the 360 CoD2 (like almost every other xbox live game). Connection speed is dependent on the hosts connection.

The PC CoD2 can have up to 64 players. Why? Because they have dedicated servers. So lets get this straight, we pay premium price for xblive to play 360 CoD2 online with NO dedicated servers while PC CoD2 is FREE to play online with dedicated servers. dry.gif Something does not make sense here.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users