Jump to content


Photo

Wtf! Is Fight Night Round 3 This Buggy!?!?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 h00v3r

h00v3r

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 21 posts

Posted 28 February 2006 - 12:37 AM

I first posted a thread on the edit boxer bug, Now when i take it online im disconnected everytime im winning (or so it seems) a fight. Its really messing up my record (lol)

If the other person leaves the match, am i disconneted from Live? Im not sure if its the other online player leaving the match or what. This is getting ridiculous. I have every other 360 game (DOA, COD2, NFS:MS, PJG, etc...), and have played them for hours online, yet this is the only game that throws me off in the middle of a match, and messes up my ranked record.

Anyone else having a problem with getting disconneted?

#2 Vasher

Vasher

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 664 posts
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 February 2006 - 01:16 AM

I'm guessing the other guy logs off so he doesn't get a loss.

#3 h00v3r

h00v3r

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 21 posts

Posted 28 February 2006 - 02:39 AM

I thought so too, but when i reconnect, and check my records, the opponent i just fought is declared the winner, and i am tacked with a loss

#4 esc1

esc1

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,728 posts
  • Location:Northern KY
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 February 2006 - 04:13 AM

Damn haxxorz. happy.gif

#5 h00v3r

h00v3r

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 21 posts

Posted 28 February 2006 - 04:27 AM

Happens during the first few fights of the game, winning or losing

#6 h00v3r

h00v3r

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 21 posts

Posted 01 March 2006 - 04:26 AM

wow, guess im the only one with the problems!

#7 yaazz

yaazz

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,562 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 01 March 2006 - 07:27 PM

umm its possible your connecting to the internet in a strange way. I get random disconnects when I bridge my connection through my computer to use my wireless NIC in it




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users