Jump to content


Photo

Ghost Recon Advanced Warfighter Bug?


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 Ghost187

Ghost187

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts
  • Location:Chi,IL
  • Xbox Version:v1.5
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 March 2006 - 09:09 AM

ok sorry for the low quality but anyways..

Watch as the scenery disappears

#2 ILLusions0fGrander

ILLusions0fGrander

    third echelon agent

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,500 posts
  • Gender:Male
  • Location:Post Apocalyptic DC Vault No. 101
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 11 March 2006 - 11:34 AM

same exact spot it happened to me, and others in.

its the only time in the game that happens. and also, the only time in the game theres that much excitement.. still a great game though.

#3 Category 5

Category 5

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 81 posts

Posted 11 March 2006 - 03:53 PM

Happened to me in the same spot. Honestly I am relieved to know it isn't my box. I have also seen trees po in and out a couple of times, and a polygon or two flicker. I am pretty sure it is the code, even though this is a known symptom of GPU stress due to heat or too high of an overclock on PCs.

I also hated that level. I had to play it like 50 times to finally get through it. I couldn't seem to figure out how to mark the vehicles for the Blackhawk. i kept marking it for my ground support...and getting them quickly killed.

Edited by Category 5, 11 March 2006 - 03:55 PM.


#4 Jstraw

Jstraw

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 73 posts
  • Location:East Coast USA
  • Interests:Blowing things up, putting them back together then blowing them up again!
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 11 March 2006 - 05:20 PM

sleep.gif I had this happen to me and thought my 360 met its maker. Yea, that is weird that everything turns black. There is something wrong with the shader or something!!
This phemenon happened to me on the first level.

Edited by Jstraw, 11 March 2006 - 05:21 PM.


#5 ChldsPlay

ChldsPlay

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 72 posts

Posted 11 March 2006 - 07:53 PM

So, how is the game anyway? Looks like it could be pretty good. Is it first person or 3rd, cause I hate first person.

#6 djmattyb

djmattyb

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 159 posts
  • Location:Seattle, WA
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 March 2006 - 08:08 PM

It's your choice. It's a setting in the game. So go BUY IT!

#7 metaldevil

metaldevil

    Webhead

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,224 posts
  • Gender:Male
  • Location:Miami, FL
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 March 2006 - 09:08 PM

Is this the level where you have to protect the Mexican President for the second time, or is it a later level?

It looks like the one where you have to protect the MP the second time, but my 360 never did that.

#8 tgm4883

tgm4883

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 590 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 12 March 2006 - 12:42 AM

that happened to me in a different part of the game. I took the tank trainers to the tanks in the wearhouse and couldn't figure out how to open the doors for the tanks. I was pressed up to the door on the left and it disappeared. I couldn't go through it, but it was definetlly clear

#9 ChldsPlay

ChldsPlay

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 72 posts

Posted 12 March 2006 - 02:03 AM

How long is GRAW? Is it worth buying, or mainly a rental?

#10 Kernal69er

Kernal69er

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 485 posts
  • Location:Toronto / Canada
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 12 March 2006 - 02:07 AM

QUOTE(ChldsPlay @ Mar 11 2006, 08:10 PM) View Post

How long is GRAW? Is it worth buying, or mainly a rental?

Sorry not sure, I am only on the 3rd mission on normal difficulty and that took me hours to get there. But the multi-player is where its at. So rent it sure... but the multi-player is the fun aspect of the game and well wroth the price tag. This is by far the best 360 game to date

#11 Tie Wrap

Tie Wrap

    X-S Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 76 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 13 March 2006 - 08:54 AM

this is kind of exciting. have heard a lot of bugs from GRAW - there is this fellow floating like a ghost and someones walking through walls then suddenly shoots you. WoW thats challenging. and to top it all everybody loves this game. thats it im going to buy this game. and lets rock and roll....






#12 clownbow

clownbow

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 83 posts

Posted 13 March 2006 - 12:50 PM

if that happens in the game when i buy it i will be returning it quick smart for a full refund.

#13 sunkist

sunkist

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 90 posts
  • Location:Was CA now AZ
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 March 2006 - 06:05 PM

I have never seen a game come out that did not have glitches but the ones in GRAW do not seem to take away from how fun the game is at all. The only glitch I have seen is that it will sometimes crash at the menu screens so I have to restart. The game is very good if you like this type and the best Ghost Recon I have played (but others may not agree).

#14 IllusiveX

IllusiveX

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 96 posts

Posted 14 March 2006 - 12:56 AM

i never had that happen to me and a question can you play the missions co op (the campain) and is there anyway to switch to 3rd person in multiplayer when you got 2 poeple on the same screen thank you smile.gif

#15 kebab1701

kebab1701

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 15 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 14 March 2006 - 01:01 AM

QUOTE(IllusiveX @ Mar 14 2006, 02:03 AM) View Post

i never had that happen to me and a question can you play the missions co op (the campain) and is there anyway to switch to 3rd person in multiplayer when you got 2 poeple on the same screen thank you smile.gif


yeah i really want to know this as well was kinda bugging me .... and the fact the screen is split vertical :-(




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users