Jump to content


Photo

Locked Hd


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 BlackFoxx

BlackFoxx

    X-S Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 99 posts
  • Location:Most likely watching you sleep
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:none

Posted 14 March 2006 - 03:41 AM

Um, I was trying to softmod increase my xbox HD using xbhdm and apperently locked it incorrectly, so now all I can do is use this 250GB HD as a brick of a paperweight. I still have the eeprom.bin that locked it, if anyone knows how I can unlock it without using xbhdm, that would be nice. My computer is a Windows XP Home Edition.

#2 pirichios

pirichios

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 282 posts

Posted 14 March 2006 - 03:46 AM

No way around it as far as i know....
Xbox Hdm is your only choice and thank god you have your eeprom

#3 BlackFoxx

BlackFoxx

    X-S Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 99 posts
  • Location:Most likely watching you sleep
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:none

Posted 14 March 2006 - 03:49 AM

QUOTE(pirichios @ Mar 14 2006, 03:53 AM) View Post

No way around it as far as i know....
Xbox Hdm is your only choice and thank god you have your eeprom

As you have said yourself, I have an edge...I'm actually trying

Thanks, I'll be trying tomorrow to get this goddamned HD unlocked and open. thanks, but can you give me a list of simple instructions to follow to unlock my HD?

#4 awal

awal

    X-S Freak

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,255 posts
  • Location:████████████
  • Interests:XBOX
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 14 March 2006 - 05:44 AM

Just look in xbhdm menu system to unlock it. Its pretty easy to do.

#5 BlackFoxx

BlackFoxx

    X-S Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 99 posts
  • Location:Most likely watching you sleep
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:none

Posted 14 March 2006 - 11:00 PM

I've aactually tried that, all it did for me was give me the error (Don't know how to get password???)

#6 .:Dino:.

.:Dino:.

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,811 posts
  • Location:Milton Keynes, England
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 14 March 2006 - 11:05 PM

ok heres how, get xboxhdm 1.9 and put eeprom.bin in the eeprom folder. Then make the iso and reboot your pc with the locked hdd in primary master. Boot the cd you burnt and select option 3 for locking/unlocking. Type unlockhd -a to use the eeprom to unlock the hdd.
Done

#7 BlackFoxx

BlackFoxx

    X-S Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 99 posts
  • Location:Most likely watching you sleep
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:none

Posted 15 March 2006 - 02:56 AM

QUOTE(.:Dino:. @ Mar 14 2006, 11:12 PM) View Post

ok heres how, get xboxhdm 1.9 and put eeprom.bin in the eeprom folder. Then make the iso and reboot your pc with the locked hdd in primary master. Boot the cd you burnt and select option 3 for locking/unlocking. Type unlockhd -a to use the eeprom to unlock the hdd.
Done

You, sir, are mistaken. This is EXACTLY what I did. it gives me a (Don't Know How To Get Password???) error everytime I've tried, I'll reburn un mas and post results, if you can think of anything I COULD have done wrong, please, criticize me to full extent.

#8 pichon

pichon

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 249 posts
  • Location:Salt Lake City
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:none

Posted 15 March 2006 - 09:18 PM

did you type this?? unlockhd(space)(hyphen)a or unlockhd-a or unlockhd a. only the first will work.

#9 .:Dino:.

.:Dino:.

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,811 posts
  • Location:Milton Keynes, England
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 15 March 2006 - 09:29 PM

im not mistaken, i believe the mistake is fully with you. type it as unlockhd -a, not unlockhd-a. If it doesnt work, try some common passwords, like XBOXSCENE,TEAMASSEMBLY, just in case you relocked with a master password or something.

#10 BlackFoxx

BlackFoxx

    X-S Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 99 posts
  • Location:Most likely watching you sleep
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:none

Posted 16 March 2006 - 02:33 AM

I'm sorry .:Dino:. I'm pissed off at this girl in the house behind mine, she won't stop playing heavy metal music at 3:00 AM...

Well, I've decided to hold a contest at my school, well, more like "If you want a locked 250 GB HD" you get it free, as long as you provide me with an 80 Gig HD unlocked one person doesn't care if it's locked, I think he blocked that out, does slayer's evox auto-format a harddrive?

#11 Pyro0623

Pyro0623

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 400 posts
  • Location:Kelowna, BC Canada
  • Interests:Computers and technology, Xbox moddin', Playin' vids on my xbox.
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:unknown

Posted 16 March 2006 - 09:52 AM

Sorry i know that this isn't helping the matter, but, why would anyone in their right mind want to give away a perfectly good 80 gig, for a locked completely useless 250? thats like walking up to some random guy and saying "Hey buddy, wanna give me a hundred bucks?"

Actually, i got an idea, go and buy an identical hard drive, take it home, switch 'em, then bring it back and say i'ts defective. works wonders.

#12 Alex548

Alex548

    X-S Knowledgebase

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,411 posts
  • Gender:Male
  • Location:Your mom's house
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 16 March 2006 - 09:57 AM

I'd gladly give you $40 for that paperweight. biggrin.gif

No, really... I'm serious.

#13 1hotjob

1hotjob

    X-S Knowledgebase

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,761 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 19 March 2006 - 02:37 AM

Try booting to the xboxhdm menu. Type 6 and then 7 to make a boot disk. From the boot disk type unlockhd. It should be disk 1. When it runs it will show what the eeprom is on the screen. If there is an error with this, you have a problem with your eeprom.

I always use the boot disk option to lock the hard drives. I lost two hard drives to xboxhdm when I first started and learned my lesson.

From the boot disk you can type atapwd and it will bring up a screen with your hard drive information. In the far right box there should only be one + to show it is unlocked.

Let me know if this works.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users