Jump to content


Photo

Network Card Bad?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Nate3711

Nate3711

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 23 March 2006 - 07:47 AM

Alright so just recently my xbox started acting up. I would sign into xbl on halo 2 and everything would load slowly. All the graphics on screen and even the countdown would skip numbers when launching the game. Then, as soon as I get into the game it goes to blues screen and eventually kicks me out of the game.
I just replaced the dvd drive so I'm pretty sure that is not that problem. Also, FTP works fine, I've transfered over 100 MB on it to test it. I tested the disc in another xbox and xbl plays fine. Anyone know what the problem could be? Thanks


#2 JrracinFan8

JrracinFan8

    X-S Freak

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPip
  • 1,512 posts
  • Location:Ohio
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 24 March 2006 - 04:23 AM

Modded or "virgin"?

#3 Nate3711

Nate3711

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 25 March 2006 - 12:28 AM

Modded

#4 JrracinFan8

JrracinFan8

    X-S Freak

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPip
  • 1,512 posts
  • Location:Ohio
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 25 March 2006 - 04:25 AM

Playin a backup or original? Off of hard drive or burned DVD ?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users