Jump to content


Photo

Xdsl Burning Question


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 jamiejrg

jamiejrg

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 104 posts
  • Location:CANADA! w00t
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 02 April 2006 - 07:27 AM

Hey guys,

So i just dl'ed xbsl 0.5, which i beleive is the newest? anyways, i was wondering when burning the iso to a cd-r what do i need to know? Can i just plop it on and burn away using Roxio disk creator? or do i need a program like nero to create special settings?

If so, what options should i be looking for?

Thanks!
Jamie

Edited by jamiejrg, 02 April 2006 - 07:38 AM.


#2 x-fox

x-fox

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 206 posts

Posted 02 April 2006 - 05:09 PM

QUOTE(jamiejrg @ Apr 2 2006, 07:34 AM) View Post

Hey guys,

So i just dl'ed xbsl 0.5, which i beleive is the newest? anyways, i was wondering when burning the iso to a cd-r what do i need to know? Can i just plop it on and burn away using Roxio disk creator? or do i need a program like nero to create special settings?

If so, what options should i be looking for?

Thanks!
Jamie


No special settings when burning the iso. Roxio is just fine.

#3 jamiejrg

jamiejrg

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 104 posts
  • Location:CANADA! w00t
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 02 April 2006 - 11:33 PM

Thank you very much x-fox.

Aight so i just did it, and i put er in and it did jack all. lol

Um heres a picture of what it gives me. Kinda wierd tho, it says up in the top that there is 2 files on the cd when there is only 1 iso. And it says that there is double the mbs... wierd eh? Check it out!

IPB Image


Jamie

Edited by jamiejrg, 02 April 2006 - 11:52 PM.


#4 mbay

mbay

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 807 posts

Posted 19 April 2006 - 08:02 AM

hey there jamiejrg!

this will happen if you attempt to burn in data mode. So you will see what you presently have on screen due to this. How do you fix it? Pretty simple. You make sure that you burn it as an xiso. When I use this method it works just fine. Others may have also succeeded in just burning an iso, but xiso is more compatible from my personal experience and what I've read up to thus far.

#5 Albino

Albino

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 739 posts
  • Location:West Yorkshire, UK
  • Xbox Version:v1.0

Posted 20 April 2006 - 11:15 AM

Burn as an image not a data cd. Don't know how to do that in roxio as personally I hate roxio, I use nero, alcohol 120%, or dvd-decrypter, they all seem to burn decent images.

Edited by Albino, 20 April 2006 - 11:16 AM.


#6 jamiejrg

jamiejrg

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 104 posts
  • Location:CANADA! w00t
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 21 April 2006 - 01:42 AM

No worries guys, i got it i just did a fatx install.

New question tho

I'm pretty sure it possible to install normal programs such as msn, morpheus etc.

I was wondering how tho.

I put the msn exe in my e drive, mounted hda50, explored it and then i saw the exe. So i click on it and it says "what would you like to do with this file."

1. "create a new filetype for this extentions."
2. "Add this extension to an existing filetype"
3. "Enter a command to open with"
4. "View file"
5. "Cancel"

I also "tried" a root access method but only came up with "cannot find"


Can anyone tell me whats the deal, help me get morpheus or msn running. thanks.

#7 torne

torne

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 684 posts
  • Location:London, UK
  • Interests:Reverse engineering, Linux, crazy operating systems voodoo, embedded development
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 21 April 2006 - 02:53 PM

You need to run the exe inside QEMU, not directly from Linux. Look for the tutorial in this forum on how to get Windows 98 running inside QEMU on Xdsl.

#8 jamiejrg

jamiejrg

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 104 posts
  • Location:CANADA! w00t
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 22 April 2006 - 05:06 AM

Direct me to a nice tut pls?

Jamie

#9 x-fox

x-fox

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 206 posts

Posted 24 April 2006 - 12:29 AM

QUOTE(torne @ Apr 21 2006, 03:00 PM) View Post

You need to run the exe inside QEMU, not directly from Linux. Look for the tutorial in this forum on how to get Windows 98 running inside QEMU on Xdsl.



You can't simply run a exe file inside qemu. qemu is an x86 computer emulator that is capable of running an operating system such as windows, linux and others. So if you want to run an exe file you will have to run linux (XDSL is a good choice) and use the wine application to run your exe file. Wine is not compatable with all exe files though.

#10 torne

torne

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 684 posts
  • Location:London, UK
  • Interests:Reverse engineering, Linux, crazy operating systems voodoo, embedded development
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 24 April 2006 - 12:32 PM

QUOTE(jamiejrg @ Apr 22 2006, 05:13 AM) View Post

Direct me to a nice tut pls?

Jamie


http://forums.xbox-s...ic=380167&st=15




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users