Jump to content


Photo

Dead Xbox 1.0 ?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 b-fix

b-fix

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts
  • Location:Denmark
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 April 2006 - 11:21 AM

My xbox just stopped working. I was in the middle of a mp3 song in xbmc, when the xbox just died.
When I reboot I don't get any error screens nor the xbox logo. The harddrive and DVD-Rom spins up but nothing else.

Is my xbox 1.0 dead or what? if not what may be wrong with it?

Thanks in advance

#2 deadparrot

deadparrot

    X-S Messiah

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,300 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 April 2006 - 12:37 PM

What does the eject light do when you boot it up?

#3 b-fix

b-fix

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts
  • Location:Denmark
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 April 2006 - 01:27 PM

The light is green and remains green, I have xbmc set to change it to orange when it is running but since there is no boot screen it can't load xbmc.

I have tried to disable my modchip just to get some reaction from the xbox but all have the same result... green light on the xbox and a no signal on the tv.

My modchip is an xecuter 1 if it makes any difference smile.gif

#4 grindar

grindar

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 153 posts

Posted 13 April 2006 - 01:49 PM

Have you checked the vid cable? I haven't tried to start up unplugged, but I know even modded it coming loose will make it restart (or at least it will on mine - softmod). Woo hoo, 100th post!

#5 b-fix

b-fix

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts
  • Location:Denmark
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 April 2006 - 02:00 PM

QUOTE(b-fix @ Apr 13 2006, 02:34 PM) View Post

The light is green and remains green, I have xbmc set to change it to orange when it is running but since there is no boot screen it can't load xbmc.

I have tried to disable my modchip just to get some reaction from the xbox but all have the same result... green light on the xbox and a no signal on the tv.

My modchip is an xecuter 1 if it makes any difference smile.gif


I have tried with and without the signal cable all with the same result...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users