Jump to content


Photo

Softmod Trouble!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 MC2829

MC2829

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 149 posts
  • Xbox Version:none
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 21 April 2006 - 10:56 PM

Ok I used the Slayers Auto Installer to install a dash. I had a softmod but the dash got screwed. So I goto new install on retail HDD. Then it worked but it would not go to the evox dash. I FTP and I see the evoxdash is in C like its supposed to. So I rename xboxdash to xboxdash1. Then renamed evoxdash to xboxdash thinking it will load. It now goes to error 20 and 13. Both are dash errors so then I pop the Slayers back and hardboot. It still goes to the errors.

#2 BigSteel

BigSteel

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,103 posts
  • Location:Calgary, Canada
  • Xbox Version:unk

Posted 21 April 2006 - 11:00 PM

Slayers disc and softmods don't mix. The dash on a softmod is usually in the E: drive. Can you still boot the exploitable game?

#3 Leaf_Killer

Leaf_Killer

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 128 posts
  • Location:Wellington, New Zealand
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 21 April 2006 - 11:33 PM

my only suggestion is to hot-swap with error 12 (dvd drive unplugged) use xboxhdm put the stock c + e drives from slayers on the hd then start over.

#4 lordvader129

lordvader129

    He Who Posts Alot...

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,747 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, USA
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 21 April 2006 - 11:36 PM

if you cannot boot to a game (and run a gamesave exploit) you will have to hotswap




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users