Jump to content


Photo

Quick Question


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 peteyfuego

peteyfuego

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Location:Aviano, Italy
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 22 April 2006 - 06:57 PM

I finished my box. i thought until i tried to play a xbox game i burned and for some reason it will freeze at the loading screen. It will play just fine until it tries to access the HDD to find a saved game i have no idea what is going on? I have cleared cached xyz and have turned off the IGR. Could it be that the saved games off the old box are curupt? Any ideas would be nice

oh by the way might be helpful i have a 1.1v with a 320gb HDD and a Xenium Gold SP chip. Would it just be easier to redo the box using a slayers? and is slayers compatable Xenium. I'm just looking to get this s**t up and running this thing is really frustrating!

i really need some expert advice on this. i'm losing my mind!

#2 wivenhoe

wivenhoe

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 174 posts
  • Location:Cambridge, UK
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 22 April 2006 - 06:59 PM

Sometimes old game saves can cause problems. You can try deleting all the game saves and see what happens then.

#3 peteyfuego

peteyfuego

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Location:Aviano, Italy
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 22 April 2006 - 07:22 PM

still doing it. deleteing the saved games didn't help. Its even doing it to games that are on the original disc

help!!!!

#4 Chancer

Chancer

    Don't You Trust me?

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18,687 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 22 April 2006 - 07:29 PM

Make sure the HDD has the correct MS dash files on as well as the hacked dash. Make sure also that the clock is set.

#5 peteyfuego

peteyfuego

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Location:Aviano, Italy
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 22 April 2006 - 07:39 PM

the hacked dash is set right, but where can i find a list of the right MS dash files? I used the Xenium gold HDD wizard and it mirrored the old stock drive on the new drive. pardon me if im making an ass out of myself

also i'm not able to set my hacked bios as a default in the Xenium Menu so as i could quick boot.

#6 peteyfuego

peteyfuego

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Location:Aviano, Italy
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 22 April 2006 - 07:56 PM

still need help don't forget about me!!!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users