Jump to content


Photo

Xenium Os Problem


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 CJLee89

CJLee89

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,470 posts
  • Location:Marion, Ohio
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 05 May 2006 - 01:25 AM

if anyone has had any problems with the OS please post the problem and/or fix.

Mine:
-HD upgrade wizard reports error with two different HDs
-recovery does not work both iso and HDD....just reboots to Xenium OS.



I posted in the Newbie Forum accidently, asked them to move it but it hasnt happened yet.

#2 appleguru

appleguru

    an Apple a Day...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,694 posts
  • Location:Colorado Springs, CO Boston, MA
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 05 May 2006 - 01:49 AM

Closed your thread in newbie chat...

What error does the hdd upgrade wizard report?

Also, what OS version are you running?

#3 CJLee89

CJLee89

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,470 posts
  • Location:Marion, Ohio
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 05 May 2006 - 02:03 AM

thanks for closing


umm it just says error and it asks me if i want to ignore or cancel...if u read the here it will give the whole story.

OS version 2.3.1 with gold chip

JonBOY and I have been at it for a while trying to figure it out.

Edited by CJLee89, 05 May 2006 - 02:04 AM.


#4 appleguru

appleguru

    an Apple a Day...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,694 posts
  • Location:Colorado Springs, CO Boston, MA
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 05 May 2006 - 02:06 AM

Read it... JonBOY's suggestions are all good ones.. You might want to just not bother with the upgrade wizard.. It's nice when it works, but it's clearly not working for you (for whatever reasons). Best way to install a new HDD is to just put it in, jumpered to CS, and run an auto installer disc like slayers 2.6 or AID3. Use that to prep the new drive and copy over the needed stock M$ files, as well as any hacked dashboards you want.

#5 CJLee89

CJLee89

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,470 posts
  • Location:Marion, Ohio
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 05 May 2006 - 02:11 AM

all those files a harsh on 56k. can u answer those questions i have about using a friends modded xbox in that post, if u have the knowledge?? if that will work correctly i will do that then.

#6 JonBOY

JonBOY

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 441 posts
  • Location:Australia
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:unknown

Posted 15 May 2006 - 07:17 AM

QUOTE(appleguru @ May 5 2006, 02:13 AM) View Post

Read it... JonBOY's suggestions are all good ones..


thanks AppleGuru, yeah that was an epic thread that one! xboxhdm seems to have done the trick in the end.

"can u answer those questions i have about using a friends modded xbox in that post, if u have the knowledge?? if that will work correctly i will do that then."

CJLee, whats the questions you still want answered? if you list them on the end of your other thread we were working on AppleGuru will have a better idea of what your asking.

As for this thread and its content, my GOLD issue;

- Recovery function does not work from DVD or HDD.
- Something else I noticed but am not concerned about, of the choice of LED colours available during a bios flash, realistically only green and red work. 'Amber' colour defaults to 'green' for example.

With my Xenium ICE installed I can successfully recover the ICEs XOS from both HDD and DVD. If I remove the ICE and mount the GOLD, despite otherwise working perfectly the recovery function just will not work, from HDD or DVD (on what is a proven installation with the ICE).

#7 CJLee89

CJLee89

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,470 posts
  • Location:Marion, Ohio
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 16 May 2006 - 12:01 AM

all the questions have been answered.....thanks a lot u two. i just started this thread to see if anyone else had any problems and nobody either has had no problems or just doesnt want to post. idk

#8 CJLee89

CJLee89

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,470 posts
  • Location:Marion, Ohio
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 16 May 2006 - 10:38 PM

ok now FTP will not work....it connects and shows the drives (C,E,D,F,X,Y,Z) but when i go click on C drive it comes up as nothing, as if nothing was on the drive. i know there is b/c evox, and XBMC shows that there is. when i FTP through evox, dvd2xbox, or XBMC everything shows up fine.

maybe i have a setting wrong or something??i am using FlashFXP.

#9 JonBOY

JonBOY

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 441 posts
  • Location:Australia
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:unknown

Posted 17 May 2006 - 01:05 AM

so when you FTP in through XOS you don't see any folder contents, but when you FTP in whilst booted to XBMC or another dash you do see folder contents....is that right?

Normally if files don't show up when using FlashFXP its that 'use passive' mode needs to be de-selected and 'list type' needs to be set to default, but if things are working ok with the other dashes then sounds like you've got these settings right, in which case thats very weird........ blink.gif

I'd check both these FlashFXP settings anyways just to make sure.

#10 CJLee89

CJLee89

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,470 posts
  • Location:Marion, Ohio
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 17 May 2006 - 07:38 PM

passive mode was selected.....im guessing that was the problem but im to lazy to go get the xbox in the other room....lol

#11 JonBOY

JonBOY

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 441 posts
  • Location:Australia
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:unknown

Posted 18 May 2006 - 01:14 AM

fair enough.

#12 CJLee89

CJLee89

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,470 posts
  • Location:Marion, Ohio
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 19 May 2006 - 12:26 AM

i thought i disabled that....thanks




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users