Jump to content


Photo

Xbmp 2.0 Can Be Lame Sometimes


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 MF29

MF29

    X-S Senior Member

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 166 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 16 May 2006 - 10:12 PM

when i try to watch certain videos like a mpeg file xbmp will go to a black screen for 1 second then come back to the xbmp menu, and also when i play a movie,(random on avi files) there is no sound, this is quite random actually , if i play the video and there is no sound then i have to go to my dashboard then re-load xbmp and the sound will come back, why does it do that

#2 Alex548

Alex548

    X-S Knowledgebase

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,412 posts
  • Gender:Male
  • Location:Your mom's house
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 16 May 2006 - 10:16 PM

Stop using XBMP. It's outdated and nobody updates it anymore.

Stick with XBMC and you'll be fine.

#3 pre1014

pre1014

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 64 posts

Posted 29 June 2006 - 09:37 PM

agreed.

wait, what the hell are we doing here?

this one time i was remodeling a beauty school or whatever. the original owner still lives above it and he used the basement and 3rd floor as storage for 80 years worth of stuff. I think i may be there again. that is all

back to the future@!

#4 cooljerk_dv

cooljerk_dv

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 169 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 29 June 2006 - 11:03 PM

agreed . . nobody uses this anymore . . they should really jusy remove the entire xbmp forum (I'm sure nobody would complain).


XBMC FTW




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users