Jump to content


Photo

Just Got My Xenium Chip


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 killanarmstrong

killanarmstrong

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 435 posts
  • Location:kenosha ,wi ,USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 27 May 2006 - 07:09 PM

i cant find a link to a tut that shows how to instal the xenium chip(white version) w/o the pinheader.

#2 Modderxtrordanare

Modderxtrordanare

    X-S Freak

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPip
  • 1,795 posts
  • Location:Haha
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 27 May 2006 - 07:12 PM

Get a pinheader then.

Or do a wire install.

#3 killanarmstrong

killanarmstrong

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 435 posts
  • Location:kenosha ,wi ,USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 27 May 2006 - 08:10 PM

no f-ing wayyy.

im doing a wire instal.
i need a tut on where to solder.
thats why i posted this thread.


#4 pablot

pablot

    X-S Freak

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Location:Sweden
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 27 May 2006 - 09:51 PM

quicksolder install:
http://www.teamxodus.....r Install.pdf

pinheader install:
http://www.teamxodus...op=getit&lid=22

but honestly.. do a pinheaderinstall, its by far the best way.

But if it is a 1.0 I can understand if you do a wire install, other wise I can't see why you would prefer it.

/pablot

#5 blame canada

blame canada

    X-S Hacker

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,356 posts
  • Location:Good ol' Chicago
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 27 May 2006 - 10:25 PM

If I could re-do my xenium soldering job I would. I did the quick-solder method and had to resolder a few points at least twice. Almost as bad as when I had it solderlessly installed. Like everyone else said, just do the pinheader method.

#6 killanarmstrong

killanarmstrong

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 435 posts
  • Location:kenosha ,wi ,USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 27 May 2006 - 11:08 PM

got it all soldered up and omg it is incredibaly neat! i want to take a billion pictures but i dont have my camera! it disappeared and i havnt found it in about 3 weeks.
the only problem is it has orange lights and no video lol. ill get back to you guys on that, i have a few things i think might be the problem, not as far as the modchip instal goes though

#7 Modderxtrordanare

Modderxtrordanare

    X-S Freak

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPip
  • 1,795 posts
  • Location:Haha
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 27 May 2006 - 11:12 PM

QUOTE
got it all soldered up and omg it is incredibaly neat!

QUOTE
only problem is it has orange lights and no video lol


Obviously not laugh.gif jk
I hope you find your problem.

#8 killanarmstrong

killanarmstrong

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 435 posts
  • Location:kenosha ,wi ,USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 27 May 2006 - 11:26 PM

lol thats what i was thinking after i posted it, how funny it would sound. lol i havnt tryed it in a long time befor i installed the chip though so idk, working on it now

edit... the xbox is fragging? everything seems to be soldered in magnificently if i can say so myself, i coudl find the camera i would get your opinion too. anyone have suggestions i dont know why its doing it.

Edited by killanarmstrong, 27 May 2006 - 11:41 PM.


#9 killanarmstrong

killanarmstrong

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 435 posts
  • Location:kenosha ,wi ,USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 May 2006 - 01:00 AM

ok ive done all i think i can right now and it still is fragging. could it be because i used hair thin wire to instal it? idk im running out of ideas




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users