Jump to content


Photo

Sorry But Still Need Help...


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 matthayes3741

matthayes3741

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 75 posts

Posted 28 May 2006 - 05:27 PM

Sorry but i still cant get this to work, with any rss feed. im running the may 13 t3ch build. pm3 mod skin and my error log says
13:14:29 M: 54804480 NOTICE: -----------------------------------------------------------------------
13:14:29 M: 54804480 NOTICE: Starting XBoxMediaCenter from alternate homepath. Built on May 14 2006
13:14:29 M: 54804480 NOTICE: Home Path Q is mapped to: F:\Apps\XBMC (Harddisk0\Partition6\Apps\XBMC)
13:14:29 M: 54804480 NOTICE: Log File is located: Q:\xbmc.log
13:14:29 M: 54804480 NOTICE: -----------------------------------------------------------------------
13:14:29 M: 49967104 NOTICE: loaded Q:\system\players\mplayer\ISO639-1.xml
13:14:29 M: 49926144 NOTICE: loaded Q:\system\players\mplayer\ISO639-2.xml
13:14:29 M: 49864704 NOTICE: initialize assignment:[dhcp] network ip:[192.168.1.103] netmask:[255.255.255.0] gateway:[192.168.1.1] nameserver:[68.87.77.130]
13:14:29 M: 49864704 NOTICE: use DHCP
13:14:31 M: 49549312 NOTICE: Checking the Date!
13:14:31 M: 49549312 NOTICE: XBFileZilla: Starting...
13:14:31 M: 47403008 NOTICE: XBFileZilla: Started
13:14:31 M: 47403008 NOTICE: Start LED Control
13:14:31 M: 47403008 NOTICE: start dvd mediatype detection
13:14:31 M: 46878720 NOTICE: initializing playlistplayer
13:14:31 M: 46878720 NOTICE: setting fanspeed
13:14:31 M: 46878720 NOTICE: load default skin:[PM3 Mod]
13:14:31 M: 46878720 NOTICE: Start LED Control
13:14:32 M: 44531712 ERROR: invalid rss url set referenced in skin
13:14:32 M: 43991040 NOTICE: initialize done
13:14:32 M: 43991040 NOTICE: starting kai
13:14:32 M: 43991040 NOTICE: KAICLIENT: Discovering Kai engine via UDP broadcast.
13:14:32 M: 43991040 NOTICE: Running the application...

my userdata/rssfeeds.xml says
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<rssfeeds>
<!-- RSS feeds. To have multiple feeds, just add a feed to the set. You can also have multiple sets. !-->
<!-- To use different sets in your skin, each must be called from skin with a unique id. !-->
<set id="1">
<feed updateinterval="30">http://sports.yahoo..../rss.xml</feed>
</set>
</rssfeeds>



this is from my skin/pm3mod/pal16x9/home.xml
<control>
<description>rss feed</description>
<type>rss</type>
<id>1</id>
<posx>0</posx>
<posy>470</posy>
<width>720</width>
<font>font13</font>
<urlset>1</urlset>
<titlecolor>ffD2FF00</titlecolor>
<headlinecolor>DDced8da</headlinecolor>
<textcolor>ffD2FF00</textcolor>
<visible>!Player.HasVideo</visible>
<include>homemisc</include>
</control>

please help, my weather works, scripts work, it just wont stream anything...

#2 matthayes3741

matthayes3741

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 75 posts

Posted 28 May 2006 - 08:14 PM

bump, someone please give me a copy of your home.xml and rssfeeds.xml that's working...

#3 slumberpod77

slumberpod77

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,478 posts
  • Location:Portland, Oregon
  • Interests:music, music, music, computers, audio engineering, gaming, code monkeying, music again
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 May 2006 - 10:04 PM

is this that same RSS URL that wasn't working before?
cuz i thought the issue was the way ESPN did their feeds, not necessarily XBMC itself. have you tried putting like the default feed (X-S Scene News) in? cuz if that works you should be a-ok.
also, are ya using 16x9? cuz i haven't properly developed that stuff in PM3 Mod yet, and would actually appreciate your help if you'd like to help beta-test it. i figure like 95% of the code ought to be the same as the 4x3 stuff. in the current builds, the 16x9 Home.xml has absolutely nothing done to it, which kinda blows.
finally, i am not entirely sure, but i think one of those online RSS aggregator services may be a way to "transform" the ESPN feeds into something XBMC can use. will look into it more later today, since i wanna build a nice "all my feeds in one place" feed with one of them services wink.gif

#4 slumberpod77

slumberpod77

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,478 posts
  • Location:Portland, Oregon
  • Interests:music, music, music, computers, audio engineering, gaming, code monkeying, music again
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 May 2006 - 10:33 PM

ok m8, i am not sure why it's not working, but i started working on a modified home.xml for 16x9 users.
try this one, lemme know how it works:
http://www.skinjob.net/tsp/Home.xml
the ONLY customizations it current implements are the custom backdrop graphics directories and the colorized RSS feeds.

#5 matthayes3741

matthayes3741

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 75 posts

Posted 28 May 2006 - 11:08 PM

ill definately test it for ya, but this is a different one. ive tried multiple feeds, including the original one. none of them worked. ill try that last one right now

okay, i tried and this is what i got again
19:00:01 M: 54804480 NOTICE: -----------------------------------------------------------------------
19:00:01 M: 54804480 NOTICE: Starting XBoxMediaCenter from alternate homepath. Built on May 14 2006
19:00:01 M: 54804480 NOTICE: Home Path Q is mapped to: F:\Apps\XBMC (Harddisk0\Partition6\Apps\XBMC)
19:00:01 M: 54804480 NOTICE: Log File is located: Q:\xbmc.log
19:00:01 M: 54804480 NOTICE: -----------------------------------------------------------------------
19:00:01 M: 49967104 NOTICE: loaded Q:\system\players\mplayer\ISO639-1.xml
19:00:01 M: 49926144 NOTICE: loaded Q:\system\players\mplayer\ISO639-2.xml
19:00:01 M: 49864704 NOTICE: initialize assignment:[dhcp] network ip:[192.168.1.103] netmask:[255.255.255.0] gateway:[192.168.1.1] nameserver:[68.87.77.130]
19:00:01 M: 49864704 NOTICE: use DHCP
19:00:03 M: 49549312 NOTICE: Checking the Date!
19:00:03 M: 49549312 NOTICE: XBFileZilla: Starting...
19:00:03 M: 47407104 NOTICE: XBFileZilla: Started
19:00:03 M: 47407104 NOTICE: Start LED Control
19:00:03 M: 47407104 NOTICE: start dvd mediatype detection
19:00:03 M: 46882816 NOTICE: initializing playlistplayer
19:00:03 M: 46882816 NOTICE: setting fanspeed
19:00:03 M: 46882816 NOTICE: load default skin:[PM3 Mod]
19:00:03 M: 46882816 NOTICE: Start LED Control
19:00:04 M: 44531712 ERROR: invalid rss url set referenced in skin
19:00:04 M: 43995136 NOTICE: initialize done
19:00:04 M: 43995136 NOTICE: starting kai
19:00:04 M: 43995136 NOTICE: KAICLIENT: Discovering Kai engine via UDP broadcast.
19:00:04 M: 43995136 NOTICE: Running the application...


still a no go...

#6 slumberpod77

slumberpod77

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,478 posts
  • Location:Portland, Oregon
  • Interests:music, music, music, computers, audio engineering, gaming, code monkeying, music again
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 May 2006 - 11:10 PM

does it work while using the stock Project Mayhem III skin?

#7 matthayes3741

matthayes3741

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 75 posts

Posted 28 May 2006 - 11:14 PM

weird... no it doesnt... i restart it each time too...

#8 slumberpod77

slumberpod77

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,478 posts
  • Location:Portland, Oregon
  • Interests:music, music, music, computers, audio engineering, gaming, code monkeying, music again
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 May 2006 - 11:46 PM

wow, no idea what the problem is then.
here's my RSSFeeds.xml code in case it helps:

CODE

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<rssfeeds>
  <set id="1">
    <feed updateinterval="30">http://sports.yahoo.com/top/rss.xml</feed>
  </set>
</rssfeeds>


#9 matthayes3741

matthayes3741

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 75 posts

Posted 28 May 2006 - 11:49 PM

damn it, still a no go... im going to try completely reinstalling...

#10 matthayes3741

matthayes3741

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 75 posts

Posted 29 May 2006 - 12:08 AM

now im just angry!!! it still didn work.. maybe when i got it from the usual place it didnt transfer something correctly, i dont know. i give up... lol




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users