Jump to content


Photo

Switch Problem


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 bong888

bong888

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,454 posts
  • Interests:I travel alot and am interested in a good time <br> - what i realy find interesting is the mind

Posted 04 May 2003 - 06:52 AM

Ok guys, i have just got my 120gb hdd going and every thing looks pretty good
but i have got a switch for my chip.
if the modchip is switched on every thing fine
if the switch if off get green and red flashing light and display (xbox needs service)

i think i need an updated dash file.
can any one help?

Edited by bong888, 04 May 2003 - 06:52 AM.


#2 w m z

w m z

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,378 posts

Posted 04 May 2003 - 08:31 AM

your original xbox dashboard should be named xboxdash.xbe

evox shoold be . . . evoxdash.xbe

what error are you getting? do you have a file named xboxdash.xbe are you sure it is the original dashboard file?

#3 bong888

bong888

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,454 posts
  • Interests:I travel alot and am interested in a good time <br> - what i realy find interesting is the mind

Posted 04 May 2003 - 08:36 AM

i copied my old C: and E; to the new hdd
every thing works fine on theold hdd but now if
switch off just get the green and red flashing light
there is a no 1 or 5 in the top left corner and tell me xbox needs service




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users