Jump to content


Photo

Problem With Movie Iso's


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 jizmo

jizmo

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 448 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 10 June 2006 - 08:28 AM

I recently upgraded my HDD to a bigger one and backed up my DVDs with DVDShrink for more convenient viewing. I connect through XBMSP, which has been working well so far with all my media.

I only now discovered that some of the ISO files don't mount in XBMC when I click on them. My first thought was that some of them are too big for XBMC to handle, but this doesn't seem to be the case since many big ISO files mount without problems. All of smaller ISO files mount, but some of the bigger ones don't. blink.gif

There isn't anything wrong with the ISO files either, I can easily list, mount and extract them on my PC. At the moment I have to extract the non-working ISO's to directories and play the ifo file, but this really isn't the ideal way. dry.gif

So, any help would be appreciated.

#2 slumberpod77

slumberpod77

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,478 posts
  • Location:Portland, Oregon
  • Interests:music, music, music, computers, audio engineering, gaming, code monkeying, music again
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 10 June 2006 - 10:39 AM

do this:
http://manual.xboxme...BugReport&v=fkg
try one of the "not working" ISOs while in debug mode, then post your log like it says...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users