Jump to content


Photo

Halo 2 Trainer


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 CJLee89

CJLee89

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,470 posts
  • Location:Marion, Ohio
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 22 June 2006 - 03:02 AM

i have been noticing that my halo 2 trainer/game has been freezing a lot. the trainer works but in the middle of a gun fight or trying to snipe an elite out of a ghost the game freezes. all other times (walking around, minimum fighting/shooting etc) it is fine. all other trainers for other games do not so this. i have the 1.1 update and the correct trainer for the update. any ideas?

#2 Gir489

Gir489

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 166 posts
  • Location:Baltimore, MD
  • Interests:XBOX 0wning.
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 23 June 2006 - 11:01 PM

Which trainer do you have?

#3 CJLee89

CJLee89

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,470 posts
  • Location:Marion, Ohio
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 23 June 2006 - 11:21 PM

the one off maxconsole that has +13.

#4 Gir489

Gir489

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 166 posts
  • Location:Baltimore, MD
  • Interests:XBOX 0wning.
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 24 June 2006 - 02:36 AM

QUOTE(CJLee89 @ Jun 23 2006, 06:28 PM) View Post

the one off maxconsole that has +13.

Try not to use the last 3 cheets. They seem to be VERY unstable.

I noticed that a lot.

#5 CJLee89

CJLee89

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,470 posts
  • Location:Marion, Ohio
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 26 June 2006 - 01:08 AM

ok i will try that..thx for the help

#6 Gir489

Gir489

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 166 posts
  • Location:Baltimore, MD
  • Interests:XBOX 0wning.
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 June 2006 - 02:16 PM

QUOTE(CJLee89 @ Jun 25 2006, 08:15 PM) View Post

ok i will try that..thx for the help

No problem. smile.gif

#7 CJLee89

CJLee89

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,470 posts
  • Location:Marion, Ohio
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 27 June 2006 - 01:47 AM

it seems to freeze more often now at more random times. like i will be sniping and just move the gun to the left or right and will freeze. bad trainer?

#8 Gir489

Gir489

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 166 posts
  • Location:Baltimore, MD
  • Interests:XBOX 0wning.
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 04 July 2006 - 11:40 PM

How could you be running the trainer, if you're using XBMC?

#9 theperfekt001

theperfekt001

    X-S Knowledgebase

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,044 posts
  • Location:Minnesota
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 05 July 2006 - 03:50 AM

XBMC has Xored's trainer launcher built into it.

#10 CJLee89

CJLee89

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,470 posts
  • Location:Marion, Ohio
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 01 August 2006 - 12:12 AM

i am just running them through Evox.

i have

CODE
TSR_Type    = 1

Edited by CJLee89, 01 August 2006 - 12:12 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users