Jump to content


Photo

1.0 Box Help


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 m0dul4rX 2

m0dul4rX 2

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 25 posts
  • Location:Lombard, Illinois, USA
  • Interests:Old arcade systems, strange music (Apocalyptica, Mark Boals, Dimmu Borgir, etc...), XBox modding.
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 29 June 2006 - 09:24 PM

Okay, I just got a Cromwell x2, and this is what happens-

with Maxtor 100gb - Err. 13 (diff. hdd)
with Stock - boots to UnleashX

All the points are soldered.

No pinheader or wired, just sorta laid it on and soldered it in. (saw it in a tut once)

Maybe the pads aren;t touching ?

Please help

#2 _GhOsT_

_GhOsT_

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 970 posts
  • Location:
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 29 June 2006 - 10:28 PM

you need to put a dash on the 100 gig hard drive
error 13 means missing dash

#3 m0dul4rX 2

m0dul4rX 2

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 25 posts
  • Location:Lombard, Illinois, USA
  • Interests:Old arcade systems, strange music (Apocalyptica, Mark Boals, Dimmu Borgir, etc...), XBox modding.
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 29 June 2006 - 10:43 PM

I only have a laptop running Linux, and the xbox loads the dash with the stock hdd as if the chip weren't even in there. Everything is secure, I just resoldered the thing five minutes ago.


#4 Julius Pleaser

Julius Pleaser

    X-S Expert

  • XS-BANNED
  • PipPipPip
  • 504 posts
  • Location:Ottawa, ON Canada
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 30 June 2006 - 01:50 AM

You aren't making sense. You just said with the stock HD in there is boots to UnleashX. So obviously you mod chip is working just fine. You just need to install a dash on the 100GB. download an autoinstaller disc to do it for you.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users