Jump to content


Photo

Xecuter 3 Chip...


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 PhilC

PhilC

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 29 posts

Posted 07 July 2006 - 12:55 PM

Just installed this chip. Boots fine to the flash BIOS 3.0.1 screen... with the blue X on the front panel. Can someone point me in the right direction of a bios update guide of some sort. I'm stuck at this stage. Cheers.


EDIT- Just been pointed in the direction of XBins... I'll try that!

Edited by PhilC, 07 July 2006 - 12:59 PM.


#2 PhilC

PhilC

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 29 posts

Posted 07 July 2006 - 01:32 PM

OK, downloaded two different BIOSs from XBins, but can't seem to get either to work...

Tried burning both to DVD and CD.

Any idea where I'm going wrong??

Cheers,

Phil.

#3 dpbmt

dpbmt

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,536 posts
  • Location:England
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 07 July 2006 - 01:43 PM

use the 3294_old bios for ver. 1.0 - 1.5 xboxs and 3294_v16 for 1.6's, then follow
the flash bios tutorial in my sig. smile.gif

#4 PhilC

PhilC

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 29 posts

Posted 07 July 2006 - 02:07 PM

ok, thanks...

done that, but when i turn it on again, i get a blank screen and a ornage flashing light on the front!

#5 dpbmt

dpbmt

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,536 posts
  • Location:England
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 07 July 2006 - 05:55 PM

is your av cable plugged in? you get that when its not




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users