Jump to content


Photo

Really Stupid Easy Question


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Grentz

Grentz

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 216 posts
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 09 July 2006 - 03:14 AM

Ok, I have had PGR3 for only a week or so and I cannot figure out for the life of me how to change to a manual transmission.

I have looked through the menus and such and I cannot find it!

I am decent at the game and not a total nub, its just for some reason I cannot find where to change the transmission while I am doing Solo Career Mode.


Can someone help me please!

#2 Maverick0984

Maverick0984

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 832 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 09 July 2006 - 11:00 PM

ooooh, transmission...your topic title was decieving...tongue.gif

that being said, i have no idea

#3 Grentz

Grentz

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 216 posts
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 09 July 2006 - 11:06 PM

lol, i guess i was just not thinking and put the slang version of transmission tongue.gif

#4 BCfosheezy

BCfosheezy

    X-S Freak

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPip
  • 1,668 posts
  • Location:Southern Illinois
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 09 July 2006 - 11:27 PM

QUOTE(Grentz @ Jul 9 2006, 05:13 PM) View Post
lol, i guess i was just not thinking and put the slang version of transmission tongue.gif


I believe a good ole RTFM is in order. beerchug.gif

#5 Grentz

Grentz

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 216 posts
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 10 July 2006 - 03:17 AM

I did and cannot find it in there.....

Why can no one just tell me!!!!!

It shouldn't be that hard and i feel stupid enough asking so can someone just tell me.... tongue.gif

#6 Tripme

Tripme

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 454 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 10 July 2006 - 03:40 AM

Its on the main menu options somewhere lol

Edited by Tripme, 10 July 2006 - 03:40 AM.


#7 Grentz

Grentz

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 216 posts
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 10 July 2006 - 05:47 AM

Ok, finally found it....

I have played tons of racing games and never once seen one like this where you have to go to the Main Menu options to change it....usually the change is after/during picking a car.

O well i guess, thanks for the help guys laugh.gif

#8 _Hines_

_Hines_

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 24 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 July 2006 - 05:21 PM

QUOTE(Grentz @ Jul 10 2006, 12:54 AM) View Post

Ok, finally found it....

I have played tons of racing games and never once seen one like this where you have to go to the Main Menu options to change it....usually the change is after/during picking a car.

O well i guess, thanks for the help guys laugh.gif


Wow I tried to find it to and was unsuccessful. I have now gotten use to the auto/manual tranny and am not sure if I want to change it. However, I have always looked down on those who used auto in racing games. sad.gif

#9 Grentz

Grentz

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 216 posts
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 11 July 2006 - 07:24 PM

I think its odd they would put it under the Main Menu options.

No longer can we do manual vs. auto in split screen smile.gif

Plus it is just much harder to change unlike in almost every other racing game i have played where you select it while picking a car




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users