Jump to content


Photo

Softmodded Xbox Flashes Red/green


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 theguy316

theguy316

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 13 July 2006 - 01:27 AM

hey guys wanted to know if you all can help me out here.. i softmodded my friends xbox about a year ago with the splinter cell save game exploit with the ultimate linux exploit??? or somethin.. cant remember what it was called but i remember theres two versions of it one for 2.6 xboxes and the other for all the rest... ill try to remember what it was really called.. and it was successful... it had evox installed on it on it and well it had been working fine until the other day he brought it to me saying it flashes red.. well i had no clue what the hell he was talkin about but after tryin it myself hes right theres a problem... well it doesnt boot up and just flashes green three times.. and then flashes red/green... is there a way to fix this problem without chunking it... it has never been opened or tampered with on the inside... other than my softmod installation everything looks like new... well can u let me know what i can do to fix this cuz i feel really bad that this happened... ive read on other forums that it has to do with solder joints but this CANT apply to me cuz there is no mod chip or was there any soldering or installation... so if anyone has any info please get back to me ... thanx alot everyone.. this is an awesome forum keep it up!!!

#2 1hotjob

1hotjob

    X-S Knowledgebase

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,761 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 13 July 2006 - 03:43 AM

Did you back up the eeprom and C and E drives to the PC?

#3 theguy316

theguy316

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 14 July 2006 - 02:04 AM

At one time i had backed it up along with my other xbox.... but one stormy night my hard drive got FRIED.. and i lost everhthing.. . i knew that it would come back to bite me in the ass.. i guess that time came !! mad.gif























#4 FallsInc

FallsInc

    X-S Hacker

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,280 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Xbox Version:none
  • 360 version:none

Posted 14 July 2006 - 11:21 AM

well, you are going to need a chip to fix this. you can try and install it yourself and fix it, or i can just fix it for you, or i can mod it and fix it. thats your choice, but thats what is going to have to happen.

#5 theguy316

theguy316

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 14 July 2006 - 07:27 PM

OK thanx for the responses ... anyway around chipping it?? like can i do a hard drive swap? can i use a backup of C and E from another xbox??

#6 theblujuggalo

theblujuggalo

    X-S Senior Member

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 256 posts
  • Location:Saucier, MS
  • Interests:Technology mainly but mostly girls
  • Xbox Version:none
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 14 July 2006 - 07:51 PM

QUOTE(theguy316 @ Jul 14 2006, 01:34 PM) View Post

OK thanx for the responses ... anyway around chipping it?? like can i do a hard drive swap? can i use a backup of C and E from another xbox??

yes.........
but the your xbox wont boot the hdd unless you lock it with the eeprom




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users