Jump to content


Photo

Extra Content....


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 TreFacTor

TreFacTor

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 252 posts
  • Location:Omicron-Persi-I8
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 16 July 2006 - 05:42 PM

I can't find the xbox versions anywhere, but I see the pc versions all over the place.... can the pc maps and coop be used in the xbox version?

#2 ILLusions0fGrander

ILLusions0fGrander

    third echelon agent

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,500 posts
  • Gender:Male
  • Location:Post Apocalyptic DC Vault No. 101
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 17 July 2006 - 09:25 PM

no... the only way to currrently get the xbox live maps is via xbox live.. any other way is not to be discussed here, sorry.

#3 TreFacTor

TreFacTor

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 252 posts
  • Location:Omicron-Persi-I8
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 18 July 2006 - 04:56 PM

i wasn't asking where to get the xbox versios.... thanks for reading between the lines of my one line question though.....boy ohh boy blink.gif

Edited by TreFacTor, 18 July 2006 - 04:57 PM.


#4 mrjkwik

mrjkwik

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,483 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:unknown

Posted 18 July 2006 - 09:06 PM

QUOTE(TreFacTor @ Jul 16 2006, 12:49 PM) View Post

.... can the pc maps and coop be used in the xbox version?


QUOTE(ILLusions0fGrander @ Jul 17 2006, 04:32 PM) View Post

no...



#5 TreFacTor

TreFacTor

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 252 posts
  • Location:Omicron-Persi-I8
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 20 July 2006 - 06:44 AM

ok, I've found the dlc... maps and coop

folder:55530038
contents: $C $U

and seperate files labled:
map17.eng
map17.lin
map17-i.eng
map17-i.utx
squ13.eng
squ13.eng
squ13.lin
squ13-i.eng
squ13-.utx

can someone tell me how to install them?

Thanks for all of the help.



#6 mrjkwik

mrjkwik

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,483 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:unknown

Posted 20 July 2006 - 07:37 AM

this method worked for me and several others. seems as though it didnt for some. not sure if it makes a difference between ntsc or pal. we used ntsc.

http://forums.xbox-s...howtopic=484560

#7 TreFacTor

TreFacTor

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 252 posts
  • Location:Omicron-Persi-I8
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 20 July 2006 - 04:39 PM

I really appreciate the help!

#8 ILLusions0fGrander

ILLusions0fGrander

    third echelon agent

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,500 posts
  • Gender:Male
  • Location:Post Apocalyptic DC Vault No. 101
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 20 July 2006 - 10:54 PM

i stand corrected.. i didnt know you could move them from one box to the other.. glad you got it figured out

#9 TreFacTor

TreFacTor

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 252 posts
  • Location:Omicron-Persi-I8
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 21 July 2006 - 05:11 PM

actually, I don't know what to do with the steel squat files I have

map17.eng
map17.lin
map17-i.eng
map17-i.utx
squ13.eng
squ13.eng
squ13.lin
squ13-i.eng
squ13-.utx


since the coresponding or similar files are on the disc.... not on the harddrive I'm working with a softmoded v1.1 with a stock hd, so I can't copy the game to the hd. I need to get it working from a dvd.

#10 mrjkwik

mrjkwik

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,483 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:unknown

Posted 21 July 2006 - 07:50 PM

just copy the game to your pc's harddrive, back up the files that i suggested, then move the new and hex edited files to the appropriate directories of the game on your pc's harddrive. then burn the disc. the content that needs to go to your tdata file still needs to go there, so just ftp that over to your harddrive. then the game "should" play from disc.

just a reminder, none of this will work on live. i assume you know this, but never hurts to restate it for others.

Edited by mrjkwik, 21 July 2006 - 07:51 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users