Jump to content


Photo

Softmod Help


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 miles00

miles00

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:none

Posted 17 July 2006 - 05:31 AM

Here's the situation: I tryed to get into the ms dashboard but I get the error message 13. I can still load games and have a softmod installer on Mechassualt. I tried to return my xbox to stock but for some reason it didn't work. Then I tryed to reinstall the softmod but I'm stuck on the nkpatcher.06. The error message says action:rename. I have action replay and want to get my ms dashboard back without opening my xbox.

Any help would be good!!!!!!!!1 smile.gif

#2 miles00

miles00

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:none

Posted 17 July 2006 - 08:46 AM

I was also wondering if any body knew about the xbox haveing a restore program in there system infomation
try this link to see what I mean http://forums.llamma...opic.php?t=1009

#3 jabroniekilla

jabroniekilla

    X-S Hacker

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,008 posts
  • Location:VT
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 17 July 2006 - 02:54 PM

so can you boot any games? can you get ftp access?

#4 1hotjob

1hotjob

    X-S Knowledgebase

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,761 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 17 July 2006 - 03:03 PM

You need to get the stock C drive files for the Xbox. Make sure it has the latest dash, 5960 I think.

I take it you didn't back up anything to your PC.

Boot up Mech Assault and run the exploit. You will get FTP access. Delete everything in the C drive then FTP the stock C drive files over. Delete everything in the E drive except the Cache, Tdata and Udata folders.

Reboot the Xbox and it will be stock.

Next time try Krazie's Ndure 1.1.1 it is pretty hard to mess that up.

#5 miles00

miles00

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:none

Posted 19 July 2006 - 02:30 AM

QUOTE(1hotjob @ Jul 17 2006, 08:10 AM) View Post

You need to get the stock C drive files for the Xbox. Make sure it has the latest dash, 5960 I think.


Thank you but happy.gif Where can I get these files?

#6 FORRESTPUMP

FORRESTPUMP

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts

Posted 19 July 2006 - 03:47 AM

QUOTE(miles00 @ Jul 18 2006, 07:37 PM) View Post

Thank you but happy.gif Where can I get these files?

Hmm did you back up your dashboard?

#7 miles00

miles00

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:none

Posted 19 July 2006 - 05:12 AM

QUOTE(FORRESTPUMP @ Jul 18 2006, 08:54 PM) View Post

Hmm did you back up your dashboard?


No but I did backup my eeprom thingy

#8 sibrdav

sibrdav

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
  • Location:Lake Orion, Michigan
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 19 July 2006 - 05:17 AM

what softmod did you use originally? because krayzies ndure softmod will have backed up your original c:\ files automatically.

Edited by sibrdav, 19 July 2006 - 05:19 AM.


#9 theperfekt001

theperfekt001

    X-S Knowledgebase

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,044 posts
  • Location:Minnesota
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 19 July 2006 - 05:18 AM

The stock files are in most autoinstallers.

#10 sibrdav

sibrdav

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
  • Location:Lake Orion, Michigan
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 19 July 2006 - 05:23 AM

well, the newer ones anyway. ive only used krayzies and the older uxe installer didnt backup core files.

#11 theperfekt001

theperfekt001

    X-S Knowledgebase

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,044 posts
  • Location:Minnesota
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 19 July 2006 - 05:31 AM

I mean autoinstallers such as slayers will have the stock c drive.

#12 sibrdav

sibrdav

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
  • Location:Lake Orion, Michigan
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 19 July 2006 - 05:39 AM

oh, yeah, youre right. i was implying that if he used an updated softmod (he appears to be using a MA gamesave exploit) that his original files might still be on his xbox, just in a backup folder.

#13 miles00

miles00

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:none

Posted 19 July 2006 - 06:04 AM

It did backup my files but my save somehow got damaged so when I tryed to restore my settings it didn't work. Anyway, how do I get these files off of the autoinstallers? More specif Slayer Auto Installer 2.6

Edited by miles00, 19 July 2006 - 06:11 AM.


#14 Epaige

Epaige

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,112 posts
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 19 July 2006 - 06:29 AM

Well once you have the slayers 2.6 ISO you can extract them from System/all/C

I use (Ultraiso) to extract from ISOs..You can find ultraiso at download.com

#15 miles00

miles00

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:none

Posted 19 July 2006 - 06:48 AM


k I'll try

Edited by miles00, 19 July 2006 - 06:48 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users