Jump to content


Photo

Xbmc Fatal Error


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 akeven

akeven

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 27 July 2006 - 04:59 PM

Some weirdness going on here.

I seemed to have installed a bad copy of XBMC, it was a tweaked version that I downloaded, and after the installation to my E drive, all I got was a black screen when it booted up and I didn't have ftp access.

Since then, I've borrowed a mod chip from a friend and I've deleted and replaced the existing XBMC folder from my E:/Apps folder and now I'm getting the following error:

XBMC Fatal Error:
Q:\UserData\guisettings.xml, Line 0
Failed to open file

I've deleted my 0face folders in UDATA and TDATA, and I'm unsure what to do next to get this problem fixed.

I know that when my buddy softmodded my box, he gave me an evoxdash bios, but I don't see why things went shitty after I only installed XBMC to the apps folder.

Does anyone have anything that I can try to remedy this problem.

Regards

#2 Evox117

Evox117

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 192 posts
  • Location:A place where Xbox's are getting hacked.
  • Interests:Hacking xbox's.......PC's....And skateboarding....And Fire....Im a HUGE pyro.
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:none

Posted 28 July 2006 - 12:45 AM

Use the T3CH builds from now on. And just Delete all traces of the Other builds and use all T3CH builds and dont try to modify any of the files.

#3 akeven

akeven

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 28 July 2006 - 12:55 AM

Yeah, that seemed to work. It happened that I had 3 corrupted versions of xbmc, jeez what a fricken mess.

Thanks




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users