Jump to content


Photo

Trouble Connecting Pc To Xbox With Flashfxp


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 slippery pete

slippery pete

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 01 August 2006 - 08:01 PM

Im having trouble connecting my pc to the xbox with flashFXP sad.gif

The connection was working fine a few weeks ago but now flashFXP is coming up with a message saying:
"connection failed (connection lost)" i would appreciate if anyone has had this problem or knows what it could be.

Ive tried other file transfer programs and am getting the same message.The only thing i can think of is that maybe the evox settings are messed up.

#2 1hotjob

1hotjob

    X-S Knowledgebase

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,761 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 02 August 2006 - 02:48 AM

Try a different cable. Also check to make sure the lights are on for the ethernet on the Xbox. The port could have gone bad.

#3 slippery pete

slippery pete

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 02 August 2006 - 11:18 AM

QUOTE(1hotjob @ Aug 2 2006, 02:55 AM) View Post

Try a different cable. Also check to make sure the lights are on for the ethernet on the Xbox. The port could have gone bad.


Hi mate thanks a million for your fast reply.

Iv tried a different cable & checked the lights on the Xbox ethernet & there both on. The thing is the PC knows the Xbox is there it just won`t connect when i click connect on FlashFXP sad.gif

Have you any other ideas i could try cuz im lost here.

Thanks again!

Ricky.

#4 ajs100

ajs100

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 54 posts
  • Interests:Baseball, soccer, Tennis, My pug, my cat, xbox.
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:none

Posted 02 August 2006 - 03:29 PM

You have the right IP?

#5 slippery pete

slippery pete

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 02 August 2006 - 09:05 PM

QUOTE(ajs100 @ Aug 2 2006, 03:36 PM) View Post

You have the right IP?


Yeah i just copy the IP from the Xbox into FlashFXP sure to connect but it won`t connect atall sad.gif

Im pretty sure im doing everything correctly but does anybody have a step by step guide for tranfering files to & from the Xbox so i can double check everything?

Thanks to everybody whos replied so far it`s much appreicated wink.gif

#6 1hotjob

1hotjob

    X-S Knowledgebase

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,761 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 03 August 2006 - 12:01 AM

Try this tutorial and see if you can connect.

#7 slippery pete

slippery pete

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 03 August 2006 - 10:37 AM

QUOTE(1hotjob @ Aug 3 2006, 12:08 AM) View Post

Try this tutorial and see if you can connect.


Hi mate!

I tried that & i got the following error "Windows cannot access this folder.Make sure you typed the file name correctly & that you have permission to access the folder. Details: The Connection with the server was reset"

Do you think there might be a setting on the Xbox thats wrong & thats whats stopping it from connecting?

Thanks again for you help cuz im lost here.

Cheers!

Ricky.

#8 brachers

brachers

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts

Posted 03 August 2006 - 09:14 PM

mate on the settings see if ftp is enabled and also see if it says static ip = yes

#9 slippery pete

slippery pete

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 04 August 2006 - 02:42 PM

QUOTE(brachers @ Aug 3 2006, 09:21 PM) View Post

mate on the settings see if ftp is enabled and also see if it says static ip = yes


Hi mate!

Right iv got my mobile a taken photo`s of my Xbox settings as they appear on my machine so you guys can tell me if anything is set wrong wink.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

If anybody can help me out i would be eternally grateful.

Cheers!

Ricky.

#10 1hotjob

1hotjob

    X-S Knowledgebase

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,761 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 05 August 2006 - 02:25 AM

Try setting your gateway to what your router is. It may be 192.168.0.1

#11 slippery pete

slippery pete

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 05 August 2006 - 10:23 AM

QUOTE(1hotjob @ Aug 5 2006, 02:32 AM) View Post

Try setting your gateway to what your router is. It may be 192.168.0.1


Still no joy mate sad.gif

#12 slippery pete

slippery pete

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 06 August 2006 - 05:53 PM

IPB Image

Have anybody else got any ideas folks cuz i just keep hitting dead ends sad.gif

#13 Haloepsilon

Haloepsilon

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts

Posted 06 August 2006 - 10:59 PM

i have the SAME EXACT problem. Can someone please figure this out for both of us and anyone else with the problem?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users