Jump to content


Photo

Strange Problems...


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 DermicSavage

DermicSavage

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 453 posts

Posted 10 May 2003 - 02:22 AM

ok one of my freinds wanted me to look at hsi xbox and figure out what is wrong with it

this is an unmodded v1.0 xbox and when attempting to boot it it tries to power up 3 times(ya know, turns on, then off, then on again), then give the red & orange fashing LED(with nothing on screen)

i have swapped out video wires to no avail and have also checked for possibly broken leads...

would anyone here know what may be wrong with the damn thing?

Edited by DermicSavage, 10 May 2003 - 02:23 AM.


#2 staticFLINT

staticFLINT

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,414 posts
  • Location:my basement.
  • Interests:my only interest is making sure i always have fun with what i am doing... lets go be lame! yEAH!!
  • Xbox Version:v1.0

Posted 10 May 2003 - 02:23 AM

if its unmodded send it back to M$..

#3 DermicSavage

DermicSavage

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 453 posts

Posted 10 May 2003 - 02:26 AM

unfortuneatly, M$ wont fix it as he already sent it to a repair shop who opened it and did nothing(ya what a rip =)

so im pretty much his last hope for the thing

#4 gwetmore2345

gwetmore2345

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 138 posts
  • Location:MASS, USA
  • Xbox Version:unk

Posted 10 May 2003 - 03:27 AM

Sounds like a BIOS error. Are you sure he wasn't trying to mod his XBOX and messed it up somehow?

#5 DermicSavage

DermicSavage

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 453 posts

Posted 10 May 2003 - 04:34 AM

i find no signs of any attempt of modding(and besides, he cant weild a soddering iron worth sh*t tongue.gif)

#6 Sephiroth311

Sephiroth311

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 318 posts

Posted 10 May 2003 - 04:38 AM

3X reboot sounds like the TSOP, V1.0 you say? try the matrix, I love mine, easy install, no solder, with that you could at least get it to boot...and from there you can do much much more.

#7 imnotasandwich

imnotasandwich

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 10 May 2003 - 04:57 AM

i have this same 3X rebooting problem and its a real bitch hehe...i cant figure out whats wrong...my xbox is chipped and i figured maybe theres a loose wire or something cuz if i hit it sometimes it works. tell me what i can do plz


#8 DermicSavage

DermicSavage

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 453 posts

Posted 10 May 2003 - 05:14 AM

ill just have to test it with a mod chip then(when i get another one in)

but this xbox is unmodded....
thx for the support guys, ill just have to mess with it later

#9 teb

teb

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 07 June 2003 - 08:50 PM

Help me to. My xbox does the same thing and i have not doon any thing to it. Help!! sad.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users