Jump to content


Photo

Quick Question


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 jamiejrg

jamiejrg

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 104 posts
  • Location:CANADA! w00t
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 07 August 2006 - 01:50 AM

OK, so i have been using kai for about 4 months now, but only on my psp. I told my friends about it and they got realy excited and now we are trying to play.


Everything is pretty stright forward with setting up. I use the lanch engine only becuase i use the latest version of XBMC which says (XBMC 360)at the start which is a little weird(do i have the right one for my xbox?). Anyways when i try to host a game, i got threw all the steps untill host as an option. I set up # or players and what not. So its all done and up and now i want to play. Usualy i would just press the "play" button but it is not selectable. BTW im using a back up of halo1 from my hard drive. Is there anything i need to do differently?

Jamie

Edited by jamiejrg, 07 August 2006 - 01:52 AM.


#2 TwoCents

TwoCents

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts

Posted 07 August 2006 - 12:08 PM

It's best if you read and follow the XBMC - Kai guide from http://www.teamxlink...uk/?go=download

Edited by TwoCents, 07 August 2006 - 12:09 PM.


#3 jamiejrg

jamiejrg

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 104 posts
  • Location:CANADA! w00t
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 07 August 2006 - 05:48 PM

K i'll do my best




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users