Jump to content


Photo

Troubles W/ Connectivity Kit, 47dj And Via 6421


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 BigSteel

BigSteel

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,103 posts
  • Location:Calgary, Canada
  • Xbox Version:unk

Posted 12 August 2006 - 06:20 AM

I am using a connectivity kit to get my hitachi into modeb. I power on my PC with the debug button pressed down (the light is red). I am not sure wether the drive is showing in windows or not. So, I went into my computer and "Manage" and there was only 1 drive showing so I assigned it letter Q. When I go into my computer though I see drive Q as well as F and G (both show as DVD drives), but the xbox drive is the only 1 connected. I then run the flash.bat file on all three drives and it also says that the Hitachi drive build was not detected. Any ideas?

#2 BigSteel

BigSteel

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,103 posts
  • Location:Calgary, Canada
  • Xbox Version:unk

Posted 12 August 2006 - 07:44 AM

I have determined that the drive is not getting recognized in windows. I have THIS pci card. I suspect it might be the drivers. Where can I find the appropriate drivers for this card? My current driver shows as: 5.1.2600.530

Edited by BigSteel, 12 August 2006 - 07:50 AM.


#3 SAPHiREX

SAPHiREX

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 147 posts

Posted 12 August 2006 - 08:43 AM

QUOTE(BigSteel @ Aug 12 2006, 07:51 AM) View Post

I have determined that the drive is not getting recognized in windows. I have THIS pci card. I suspect it might be the drivers. Where can I find the appropriate drivers for this card? My current driver shows as: 5.1.2600.530


http://forums.xbox-s...&...t&p=3584061 wink.gif

Edited by SAPHiREX, 12 August 2006 - 08:43 AM.


#4 BigSteel

BigSteel

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,103 posts
  • Location:Calgary, Canada
  • Xbox Version:unk

Posted 12 August 2006 - 08:58 AM

Are you telling me that the 6421L card simply wont work with the 47DJ drive?

#5 krayzie

krayzie

    X-S Elysian

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9,340 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 12 August 2006 - 09:33 AM

it works fine. Just don't power on the 360 before you see the windows loading screen.

#6 JohnnyVegas

JohnnyVegas

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 398 posts
  • Location:Light side of the sun
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 12 August 2006 - 09:53 AM

I have the same card. It works great.

#7 Exobex

Exobex

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,063 posts
  • Xbox Version:none
  • 360 version:none

Posted 12 August 2006 - 10:02 AM

QUOTE(krayzie @ Aug 12 2006, 09:40 AM) View Post

it works fine. Just don't power on the 360 before you see the windows loading screen.

He's not using the 360 to power the drive.

Might be worth waiting until Windows has booted completely before plugging power into the connectivity kit. This works for me, albeit using a USB-SATA adapter from eBay (search eBay for ISLB). I couldn't get my onboard 6421 to work with Hitachi.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users