Jump to content


Photo

Remote Flashing Smartxx Opx 2mb Version


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 DirtRacer127

DirtRacer127

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 76 posts
  • Location:Lubbock, Tx
  • Interests:dirtbikeing, paintballing, dirt track racing, my xbox, guns, the marines, and fire
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 22 August 2006 - 11:10 PM

How the hell do I remote flash my Smartxx OPX 2mb SE Version from my computer????????

#2 bucko

bucko

    Super Moderator

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,996 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 23 August 2006 - 10:47 AM

http://www.smartxx.c...cs/specs_03.php I hope that helps, if you don't have a TV hooked up and you have a DHCP set-up then you might have to figure out your Smartxx IP address.

#3 XOR

XOR

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 133 posts

Posted 23 August 2006 - 11:28 AM

So long as you can open a web window you should find it easy...

But you can find all of this info available on the SmartXX website itself, along with a usage manual that covers all aspects of how to actually use your chip...

Download this: http://www.smartxx.c...h...id=424&sid=

But even if you can't get your head around the webwindow method there is even a remote flasher tool too:
http://www.smartxx.c...ownload_off.jpg

Are you seeing how everything is available from SmartXX yet?

#4 DirtRacer127

DirtRacer127

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 76 posts
  • Location:Lubbock, Tx
  • Interests:dirtbikeing, paintballing, dirt track racing, my xbox, guns, the marines, and fire
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 24 August 2006 - 10:31 PM

were can I find a bios to flash?

#5 XOR

XOR

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 133 posts

Posted 25 August 2006 - 11:41 AM

You are so not going to get an answer for your last comment...

Look around on IRC and XBINS is about all the help you'll get, so do a search on these forums to get further info on this topic.

#6 DirtRacer127

DirtRacer127

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 76 posts
  • Location:Lubbock, Tx
  • Interests:dirtbikeing, paintballing, dirt track racing, my xbox, guns, the marines, and fire
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 27 August 2006 - 07:00 PM

but xbins doesnt work for me it all ways crashes

#7 bucko

bucko

    Super Moderator

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,996 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 28 August 2006 - 10:18 AM

Would be nice if you said what the error was, maybe we can help...

#8 DirtRacer127

DirtRacer127

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 76 posts
  • Location:Lubbock, Tx
  • Interests:dirtbikeing, paintballing, dirt track racing, my xbox, guns, the marines, and fire
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 28 August 2006 - 11:01 PM

it doesnt say an error number or an error message or anything of that sort. When I try to connect to xbins it allways closes the program and then xp opens a that error box that says report or dont report error.

#9 bucko

bucko

    Super Moderator

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,996 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 31 August 2006 - 10:24 AM

What FTP program are you using? I use Filezilla and it works a treat and it's free. Also are you behind a proxy?

#10 DirtRacer127

DirtRacer127

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 76 posts
  • Location:Lubbock, Tx
  • Interests:dirtbikeing, paintballing, dirt track racing, my xbox, guns, the marines, and fire
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 02 September 2006 - 08:20 PM

i found a place that has all the stuff that xbins has and its a web site so i dont need any of that ftp crap. and then i can use netscape and flash it to my chip. so im good.

#11 Dracc

Dracc

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 431 posts
  • Location:Port Angeles, WA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 September 2006 - 11:13 AM

I wouldn't do that! Anything you find hosted on the web is bound to be bad. XBINS is well regulated and trusted, so you know you are getting good clean ware. Be really careful where you get your software. There is no antivirus program for an xbox, so your judgement is all you have to rely on.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users