Jump to content


Photo

Problem With Amped 3


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 RiPpN-N-TrIppN

RiPpN-N-TrIppN

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 448 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 06 September 2006 - 12:33 AM

ok let me fill u in ive got a NME chip installed i can play all my orginals fine
i then picked up a 2nd hand copy of Amped 3 off ebay i made a backup of the game and when i put the backup into my box it says "to play this game out it into a xbox 360" and when i exit to the dash it registers as a movie instead of a game and then when i put the orginal game in it does the very same thing
all my other orginal games are working fine tho its just doing this with amped 3
any ideas
thanks

#2 Bush-Is-My-Hero

Bush-Is-My-Hero

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 23 posts

Posted 06 September 2006 - 01:27 AM

if its not the crappy cheap , then the SS is bad

#3 RiPpN-N-TrIppN

RiPpN-N-TrIppN

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 448 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 06 September 2006 - 01:33 AM

yeh but that doesnt explain why the orginal doesnt boot either
they both go to the same msg "to play this game put it into a xbox 360"
and it cant be a wrong dvd key coz im using the NME chip and even it was a bad key my other orginals wouldnt be booting either
my other 5 orginals all boot with no problems my amped 3 orginal boots to the "to play this game put it into a xbox 360" and the backup does the exact same thing
would this happen if the disc has rooted ??





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users