Jump to content


Photo

Plzz Help Me Cant Get Emulators To Run Or New Roms


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 davidt1942

davidt1942

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 12 September 2006 - 03:23 AM

mad.gif read stuff for last three days and cant get mednafenx-nes to run correctly? all i get is loading screen then freeze and also i cant get any new rom zip file for mame to run either? getting frustraited!! i have modded xbox with evo x and it was all done and put together when i bought it! just trying to add games? the mame problem it says cant find chd file??? cant run any help through my configuration's all the way would be much appreciated!!1

#2 the guy who

the guy who

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 184 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:none

Posted 12 September 2006 - 02:06 PM

why dont you just use a different nes emu. An you have to put the roms in the roms directory of the emu folder.

#3 davidt1942

davidt1942

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 12 September 2006 - 05:38 PM

well i put the roms in right folder but program wont work?


#4 evilomen

evilomen

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 294 posts
  • Location:Indiana
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 12 September 2006 - 05:59 PM

Try a different emulator. I use xnes i think it is, and have never had a problem with it.

#5 davidt1942

davidt1942

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 14 September 2006 - 03:11 AM

thank you all i will try what i can




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users