Jump to content


Photo

Question About Tsop And Bigger Harddrive


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 manxbox44

manxbox44

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 190 posts

Posted 19 September 2006 - 07:03 PM

ok heres whats going on.
i have a tsop flashed box already with a 200gb hdd in it but it's set to use only one big F but now i want to install a 320gb in it.now i read that in ord to keep data currpurt from happening on the 320gb. i would have to flash the tsop to a .67 bois. is there anyway that i can keep it as one big f and still use the 320gb hd without data currpurt?


also it's a winbond tsop so i will have to use raincoat to flash it right or is there another way to flash it?
winbond tsop are 256 right?

also how would i go about using the 200gb hdd in another chipped box?



thanks for all your help

Edited by manxbox44, 19 September 2006 - 07:06 PM.


#2 lordvader129

lordvader129

    He Who Posts Alot...

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,741 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, USA
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 19 September 2006 - 10:15 PM

depending on how your bios is set up you might be able to use xbtool to format F, it will automatically use 32k clusters to avoid corruption

#3 manxbox44

manxbox44

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 190 posts

Posted 19 September 2006 - 11:53 PM

QUOTE(lordvader129 @ Sep 19 2006, 10:22 PM) View Post

depending on how your bios is set up you might be able to use xbtool to format F, it will automatically use 32k clusters to avoid corruption


@ lordvader129



ok well the bios i used was Xecuter2 4981.06. can i use the xbtool on this bios?

#4 JrracinFan8

JrracinFan8

    X-S Freak

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPip
  • 1,512 posts
  • Location:Ohio
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 20 September 2006 - 03:38 AM

He meant xbpartitioner .. and i don beleive Xecuter 4981 supports it.

#5 manxbox44

manxbox44

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 190 posts

Posted 20 September 2006 - 07:50 PM

so will i have to use raincoat to reflash it or is there a disc that i can use?

#6 manxbox44

manxbox44

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 190 posts

Posted 20 September 2006 - 11:44 PM

bump

#7 JrracinFan8

JrracinFan8

    X-S Freak

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPip
  • 1,512 posts
  • Location:Ohio
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 21 September 2006 - 04:01 AM

Eurasia or raincoat are your only options.

#8 manxbox44

manxbox44

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 190 posts

Posted 23 September 2006 - 04:27 AM

ok thanks everyone for your help. i went ahead and reflashed it to use f&g.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users