Jump to content


Photo

Bleed Through On System Blade (w/ Screenshot)


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 habers

habers

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 18 posts

Posted 20 September 2006 - 01:26 AM

Does that after changing resolutions, the "XBMC Live" bleeds through under the "System"

IPB Image

#2 edwinmcdunlap

edwinmcdunlap

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,796 posts
  • Location:In front of my computer
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 20 September 2006 - 03:26 AM

It did this on the last version too...

#3 Jezz_X

Jezz_X

    X-S Knowledgebase

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,531 posts
  • Location:Australia
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:none

Posted 20 September 2006 - 03:31 AM

oh oh you will be happy to know I finnally figured this out and fixed it smile.gif

#4 mbay

mbay

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 807 posts

Posted 21 September 2006 - 06:05 AM

ahhh, yes. i've seen this too when i've changed themes or skins.

just like when the "kai" blade would come up and then you'd press "b" and you'd notice a change of icon. it's a "tick" i know, but that's what makes fixing these little "buggers" more enjoyable.

Jezz_X - i'm dying to know - it's been knawing on brain since the past few release - how did you fix it?!!!! lol

#5 Jezz_X

Jezz_X

    X-S Knowledgebase

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,531 posts
  • Location:Australia
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:none

Posted 21 September 2006 - 06:28 AM

I was doing some converting and I noticed a bug in the animation code for it




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users