Jump to content


Photo

Prey Backup


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 hawkeye06

hawkeye06

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 64 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 07 October 2006 - 03:48 AM

I am able to get my backed-up copy of prey to launch with xtreme firmware but when I try to go to single player loading screen it flickers then locks up. Multiplayer works fine. Is this a bad burn a something related to the image? Should I try creating a new backup image and then burn again?

Thanks.

#2 ILLusions0fGrander

ILLusions0fGrander

    third echelon agent

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,500 posts
  • Gender:Male
  • Location:Post Apocalyptic DC Vault No. 101
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 07 October 2006 - 04:17 AM

dvd drive
burner used
method used
media used
dvd burner FW
360 drive FW


#3 hawkeye06

hawkeye06

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 64 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 07 October 2006 - 04:36 AM

TSSTCorp CD/DVDW TS-H552U firmware rv 7

TSSTCorp DVD-ROM TS-H943A xtreme 3.3

media: HP DVD+R DL 2.4x

used isobuster to make image, then used imgburn to burn image, and all patching with xtreme3.3

#4 hawkeye06

hawkeye06

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 64 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 08 October 2006 - 01:15 AM

I was able to get this fixed...

My orig xbox 360 dvd is bad, i tried playing it and does the exact same thing. I wished I had learned to back the game up along time ago before it got scratched. Bought a new one, backed it up right away and played fine.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users