Jump to content


Photo

Saved Game


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1 sauce2k6

sauce2k6

    X-S Young Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 40 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 10 October 2006 - 08:25 AM

for any game ive wanted a saved file for..i have been able to easily put it on my xbox..but i have been having a lot of troubles with adding a saved game for san andreas

after ive added da saved game...it just gives me the opening scene and im starting right from the begining

can sum1 please help me

thanks

#2 MIb2347

MIb2347

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 111 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 10 October 2006 - 08:44 AM

each version of san andreas has to use different game saves

for example v1.0 saves are incompatible with v2.0 versions of the game

the easiest thing for you to do is try a few differnt game saves

#3 sauce2k6

sauce2k6

    X-S Young Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 40 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 10 October 2006 - 12:46 PM

hmm i did not know there were different versions of san andreas...
..is there any way to check and see what version i have got or..if anyone has a 100% completion file for both versions 1 and 2..can they please upload it

thanks for your help

#4 82_Z28

82_Z28

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,361 posts
  • Location:Tempe, Arizona
  • Interests:messing with xboxes and cars
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 11 October 2006 - 02:00 AM

check the cover of your game. if it says "second edition" on the bottom, you got 2.0
it'll also say this on the disc.

also.... theres a way to change your game to read v1.0 game saves, but in doin so, it'll kill your current game saves.
if you wanna know more, check my tutorial here:
http://www.invisionp...mp;showtopic=12

Edited by 82_Z28, 11 October 2006 - 02:01 AM.


#5 sauce2k6

sauce2k6

    X-S Young Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 40 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 11 October 2006 - 10:37 AM

well i think ive got the first edition and its PAL

would it be possible for anyone to give a link for a 100% completed file (perfered no cheats used) saved file

thanks alot

#6 82_Z28

82_Z28

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,361 posts
  • Location:Tempe, Arizona
  • Interests:messing with xboxes and cars
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 11 October 2006 - 03:16 PM

this might work
http://www.invisionp...mp;showtopic=73

#7 sauce2k6

sauce2k6

    X-S Young Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 40 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 12 October 2006 - 02:20 AM

when i add a saved game, it usualy gets rid of the old saved file and then adds the new one but with san andreas when i add the new saved file it keeps the old san andreas file aswell so i now have two. If i delete the old one, when the game loads up its back at the start of the story.
Anyone know how to fix this?

IPB Image

#8 82_Z28

82_Z28

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,361 posts
  • Location:Tempe, Arizona
  • Interests:messing with xboxes and cars
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 12 October 2006 - 05:22 AM

first, really verify which version you have, then once you get direct FTP access, clean up the saves you don't need. heres the info you need to do it:

San Andreas V1.0-

Game save folder # = 54540082
gta3.img stock file size = 651 MB (683,229,184 bytes)



San Andreas V2.0-

Game save folder # = 545400a3
gta3.img stock file size = 650 MB (682,070,016 bytes)

#9 sauce2k6

sauce2k6

    X-S Young Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 40 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 12 October 2006 - 07:43 AM

well my gta.img is 650.47mb
and my saved file is 545400a4

so im taking it i got the second version??

#10 82_Z28

82_Z28

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,361 posts
  • Location:Tempe, Arizona
  • Interests:messing with xboxes and cars
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 13 October 2006 - 03:35 AM

yep, and currently all v1.0 saves are incompatible with the second edition. although the internal saves are nearly identical, rockstar had to add protection (more than likely cause of the "hot coffee" thing)
i can tell you right away, that second edition saves are pretty rare finds. what you can do though, is use my tut to patch your xbe file allowing it to read v1.0 saves.

#11 sauce2k6

sauce2k6

    X-S Young Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 40 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 13 October 2006 - 04:48 AM

is there any possible way that you could do it lol because i tried and couldnt do it

#12 82_Z28

82_Z28

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,361 posts
  • Location:Tempe, Arizona
  • Interests:messing with xboxes and cars
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 13 October 2006 - 06:11 AM

i could do it, but i wouldn't be able to send you the resulting xbe for legal reasons. the closest possible solution i can give you is to write a step by step tutorial. and i've done that tongue.gif

what part exactly are you having trouble with?
what doesn't work? does the game crash? does the xbe patch?
more details would be nice

Edited by 82_Z28, 13 October 2006 - 06:12 AM.


#13 sauce2k6

sauce2k6

    X-S Young Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 40 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 13 October 2006 - 07:32 AM

game crashes..culdnt u lyk..send it to me through private msg or something

#14 82_Z28

82_Z28

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,361 posts
  • Location:Tempe, Arizona
  • Interests:messing with xboxes and cars
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 13 October 2006 - 08:48 PM

no, that would be illegal.
re-check your steps in the tutorial and make sure its a xbe freash from the disc, also make sure their are NO trainers enabled when testing it. this goes for any game trainer, not just gta

#15 sauce2k6

sauce2k6

    X-S Young Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 40 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 13 October 2006 - 10:16 PM

yeah i got no trainers on, san andreas just freshly copied to hdd and still cant get it to work
....y do i suk lol..




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users