Jump to content


Photo

Crap! Help Plz


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Warhawk242

Warhawk242

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 9 posts

Posted 09 November 2006 - 06:30 AM

Ok, i just flashed the firmware on a hitachi 46dh last night, a launch day console. Everything flashed perfect and backups and originals worked and everything that night. I go to play today, and i get three grinding noises and lines accross the screen. What happened? Did the cdrom shit out?

#2 Warhawk242

Warhawk242

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 9 posts

Posted 09 November 2006 - 07:53 AM

bump, for some reason also when i try to play a demo on the box, it seems to be the same way

#3 the soul poet

the soul poet

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 391 posts
  • Xbox Version:v1.5
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 09 November 2006 - 09:42 AM

Noises and lines across the screen, to me point to a GPU problem, sad.gif

#4 Warhawk242

Warhawk242

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 9 posts

Posted 09 November 2006 - 05:24 PM

would that be related at any way to the firmware on the drive?

#5 jabroniekilla

jabroniekilla

    X-S Hacker

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,008 posts
  • Location:VT
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 09 November 2006 - 06:22 PM

very unlikely that it is the firmware. sounds like your console might be crapping out. you could always try flashing back the orig firmware and seeing if the same problem happens.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users