Jump to content


Photo

Cache Issue


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Dr Donkey Kong

Dr Donkey Kong

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 248 posts
  • Location:Hell
  • Interests:Women, gaming, soccer, frisbee(ultimate, golf), and alcohol
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 14 November 2006 - 06:55 AM

I have backed-up the following correctly (tested on a chipped xbox):
(I have 2 original copies of each of the following)
Tony Hawk: American Wasteland
Black
Scarface: The World is Yours

These games run fine on both xboxs, but to get them to run on the softmodded xbox it seems like everytime i run the game (prior to) i have to clear the CACHE this doesn't seem right? is there a fix?


#2 Joshatdot

Joshatdot

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 748 posts
  • Location:Anacortes, WA, USA
  • Interests:XBMC, Softmod, XBoxHDM, TSOP, [adultswim], Anime, Family Guy, American Dad, Simpsons, Futurama
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 14 November 2006 - 12:50 PM

only E:\CACHE or

E:\CACHE and X:\ Y:\ Z:\ ?

#3 Dr Donkey Kong

Dr Donkey Kong

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 248 posts
  • Location:Hell
  • Interests:Women, gaming, soccer, frisbee(ultimate, golf), and alcohol
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 19 November 2006 - 08:05 PM

I removed only E:/CACHE but it worked after the second time, if the issue arises again, i'm sure i'll get a phone call, and instruct them to delete all the CACHE folders.

Thanks for the reply.

Edited by Dr Donkey Kong, 19 November 2006 - 08:05 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users