Jump to content


Photo

Problem N00b Help! With Error 14


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 celsh

celsh

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 16 November 2006 - 11:53 PM

sad.gif HELP!! sad.gif

I had a working x-box, with some 24 games on my 80gb hdd. biggrin.gif

dry.gif But as it was it was no sound on the games or other on the box, so I thought that i was going to flash my bios....

When I inserted Slayers auto installer (SAI), I saw that i could reinstall anything, and format the drives.
As my x-box is 3 or some years, I thought that was a great idea!! So i began pressing 3: New install/full rebuild.
sleeping.gif

It went ok! rolleyes.gif

But when I booted my x-box again without the SAI, I got the message and the error 14. sad.gif

I can still boot with SAI, but when I try it again it just gets the same.....

Anyone knows what to do????

My specs according to Slayer`s:

Evox +3925
Bios X2 4973
Xbox 1.1 256kb

Before I deleted all, I could see that there was a text with Xecuter 2 at the bottom of the screen, so I belive thats what I have for chip.


PLZ HELP!!! sad.gif

#2 cerealkillajme

cerealkillajme

    X-S Messiah

  • Head Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,241 posts
  • Location:The Den
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 18 November 2006 - 05:22 PM

Sounds like your bios is set to boot from a different location than where Slayers put your boot dash at. If you remeber where your dash booted from before, put Slayers back in and FTP or move your dashboard to that location.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users