Jump to content


Photo

Troubleshoot Question


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 bassist1088

bassist1088

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 19 November 2006 - 03:53 PM

so i thought that i would introduce myself, my name is justin and i am a complete noob to the whole modding world, i recently bought a xbox v1.0 and it has a x-chip in it, well it was fine for a couple of days and i went to turn it on the other night and it booted up twice and then on the third time stayed on but no picture on the screen, so i tore the xbox apart and took the x-chip out because it is solderless, and it booted up fine with a picture and it goes straight to the screen saying that the xbox needs service. can anybody tell me what is wrong and how to fix it please? thanks in advance

#2 tihspeed

tihspeed

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 247 posts
  • Location:37* 49'35.59"N 122*25'21.96"W
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 24 November 2006 - 06:07 PM

is there a number displayed on the screen when it says your xbox needs service?


#3 bassist1088

bassist1088

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 25 November 2006 - 04:17 PM

um i think that there is a phone number that pops up but i figured that wouldnt be of any help since it has the x-chip in it i figured it would viod everything....am i wrong?

#4 tihspeed

tihspeed

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 247 posts
  • Location:37* 49'35.59"N 122*25'21.96"W
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 29 November 2006 - 02:24 AM

no sorry.. there should be a really small number in one of the corners of the screen... look for it

#5 bdf24

bdf24

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 673 posts

Posted 04 December 2006 - 12:20 PM

Just remember. Some V1.0 Boxes do not display an error number. Mine doesn't. But I have a box I picked for my brother that displays the error number and it's a V1.0 as well.

#6 ozthewiz

ozthewiz

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 11 December 2006 - 06:06 AM

if you havnt fixed it yet ,try moving the xchip up and down wiggle a little while its the xbox is on, you need ot see the constent red light from the chip , if its not on you get the screen, it happened to me once when i dropped the box, then i made sure the chip was seated all the way and nothing till i moved it up alittle bit, and saw the light come back on,,,,good luck, if that fails let me know ill help

#7 bassist1088

bassist1088

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 25 December 2006 - 03:39 AM

the red light does come on but still nothing works




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users