Jump to content


Photo

24k Os Gone


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 jamar175

jamar175

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 20 November 2006 - 12:43 PM

i put a 24k in my friens xbox and now it will only load the retail bois. the chip lights up red so i know its comming from the chip(i think i set retail to red). the OS wont load either is their anyway to reload the os or add bios to the chip. I already tried to get the OS from their website but it wouldn't load. can somebody help me

#2 kevmccauley

kevmccauley

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts

Posted 20 November 2006 - 02:50 PM

I'm really not the best (As I can't get my mod working) ... but I've read a crap load ... I think you would have to set your chip to Recovery mode and have a burt copy of the recovery disc in the disc drive ...

#3 antarchy

antarchy

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 20 posts

Posted 21 November 2006 - 01:51 AM

I'm no expert but try powering on by pressing eject. Do you maybe have the standard MS dash assigned as quick boot. I think pressing eject to power on boots the xenium operating system by default.

#4 CJLee89

CJLee89

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,470 posts
  • Location:Marion, Ohio
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 21 November 2006 - 03:29 AM

do what is stated above^^^ and make sure your DO is connected. also perform a recovery if nothing else works

Edited by CJLee89, 21 November 2006 - 03:30 AM.


#5 jamar175

jamar175

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 21 November 2006 - 03:37 AM

i'm pretty sure that the retail bios are set to quick boot but hitting eject does nothing the os wont boot from the chip and the xbox flashes red and green(no bios) when i put the chip in recovery mode. I guess i'll have to get another chip

#6 CJLee89

CJLee89

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,470 posts
  • Location:Marion, Ohio
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 21 November 2006 - 03:41 AM

when you first install the chip nothing is set up. you have to manually set up the retail and hacked bioses. if it goes straight to the retail before the OS comes up check your dO connection. make sure it is set securely and it is in the right hole. if that doesnt work, then do a cold boot recovery.

Edited by CJLee89, 21 November 2006 - 03:44 AM.


#7 jamar175

jamar175

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 15 April 2007 - 01:05 AM

QUOTE(CJLee89 @ Nov 20 2006, 10:48 PM) View Post

when you first install the chip nothing is set up. you have to manually set up the retail and hacked bioses. if it goes straight to the retail before the OS comes up check your dO connection. make sure it is set securely and it is in the right hole. if that doesnt work, then do a cold boot recovery.


I've tried that. is there a way to load the bois from the computer to the chip

#8 CJLee89

CJLee89

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,470 posts
  • Location:Marion, Ohio
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 15 April 2007 - 01:45 AM

not on this chip.

does your xbox boot without the chip in?

again check all connections, perform recovery from disc.

#9 jamar175

jamar175

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 08 July 2007 - 05:15 PM

it works without the chip. how do i perform a recovery if the chip doesn't run on recovery mode?

#10 commandersafi

commandersafi

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,581 posts
  • Location:Houston, Texas
  • Xbox Version:none
  • 360 version:none

Posted 08 July 2007 - 05:19 PM

you have to get the recovery things from team xodus' site and burn them to a disk. Then have the recovery mode swith flipped and boot from the cd

#11 jamar175

jamar175

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 14 July 2007 - 03:13 PM

QUOTE(commandersafi @ Jul 8 2007, 12:55 PM) View Post

you have to get the recovery things from team xodus' site and burn them to a disk. Then have the recovery mode swith flipped and boot from the cd


how do i know when its working?

#12 CJLee89

CJLee89

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,470 posts
  • Location:Marion, Ohio
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 17 July 2007 - 01:59 PM

a screen will say "got it from CD"




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users