Jump to content


Photo

PS3 Bluetooth Controller Issues?


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 PS3Scene

PS3Scene

    X-S Freak

  • Admin
  • 1,453 posts

Posted 23 November 2006 - 05:48 AM

PS3 Bluetooth Controller Issues?
Posted by XanTium | 22-11-2006 23:48 EST

 
From kotaku.com:


Here's an issue that's been nagging me since I got my PlayStation 3 on Friday. I'm playing Resistance online, and suddenly the map will come up, or the score. I didn't hit the controls to bring these up...they just pop up on their own. Then at times I'll lose control, spin around, or sometimes even fire without wanting to. At first I thought it might be my general suckage at FPS games, but several readers have now complained about similar situations. Doesn't seem to happen when I am plugged in via the USB cable...only when I am wireless, and generally only when I am playing online.


Read More: kotaku.com and pc-doc.com




#2 AngelBallz69

AngelBallz69

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 287 posts

Posted 23 November 2006 - 05:53 AM

oh man i have the same freakin problem!!!! wtf?!?!? i thought it was me aswell im glad i read this

#3 epsilon72

epsilon72

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,213 posts
  • Location:Arizona
  • Interests:updating my interests section of my profile
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 23 November 2006 - 05:58 AM

Yeah, sometimes even when I'm playing the demo I'll stop moving for no reason...it's really annoying.

#4 John_Critton

John_Critton

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts

Posted 24 November 2006 - 11:17 AM

Well, if you go online using WLAN IEEE 802.11b/g than this is highly probably. After all IEEE 802.11b/g and Bluetooth share the same freqcuency range.

-John

Edited by John_Critton, 24 November 2006 - 11:18 AM.


#5 ColSandoz

ColSandoz

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 421 posts
  • Location:Ann Arbor, Michigan
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 24 November 2006 - 05:27 PM

Same thing happens to me.

Always the same thing: out of nowhere I will start to strafe left and the R1 (fire) button, all the rounds in my magazine usually fire off and then it goes back to normal after a second.

Sucks in multiplayer.

btw, im not using any wireless networking in my apt. but thee are several in my building.

#6 silentbob343

silentbob343

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 825 posts

Posted 25 November 2006 - 05:21 AM

Have not noticed this, using wireless.

#7 mlmadmax

mlmadmax

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 870 posts
  • Location:California
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 27 November 2006 - 04:23 AM

I have yet to have problems like this either, I am using wireless as well.

#8 silentbob343

silentbob343

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 825 posts

Posted 27 November 2006 - 04:42 AM

Nice list of requests is being compiled and sent to Sony over at AVS:
http://www.avsforum....ad.php?t=753527

Notice how there isn't a whole lot a bashing or "Sony sucks", just people making suggestions for improvement. I mention this because I believe a lot of bashing occurs here under the guise critiquing or suggestion.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users