Jump to content


Photo

Burning Backups


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 mopss

mopss

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 23 November 2006 - 11:09 PM

Dear folks,

im new to this stuff so i beg your patience...

ok managed to flash my Hitachi 47 Drive with Maximus-Garyopa_XTRM-HITACHI_v2_3_Stealth

...

now @ my pc i opened my Dvd Pioneer DVR 109 (1,58) to do the hotswapping trick

used a dvd movie 7,5GB

wanted to backup my oblivion

used Wxripper 1.2

everything seems to go well ... i recieve an .img file without any errors

i burn it with clone cd - here i use Verbatim DVD+R Dl but the backup wont start even not with the trick of inserting the hdd.


What am i doing wrong ?

thanks in advance

Edited by mopss, 23 November 2006 - 11:13 PM.


#2 yamahaaudiofan

yamahaaudiofan

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 20 posts

Posted 23 November 2006 - 11:40 PM

when u put the game in the 360 does it say "open tray"?

#3 mopss

mopss

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 24 November 2006 - 12:04 AM

it says : to play this disk put in an xbox 360 console


i wonder what i have here ? not an 360 0o ^^

#4 mikesmooth

mikesmooth

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 124 posts

Posted 24 November 2006 - 01:02 AM

ok what burner are you using and what program
maybe you didnt set the burner to dvd-rom for the booktype


i use verbatims dl +
lite on burner
and dvd decrypter burned at 2.4



#5 SH-D162C

SH-D162C

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 6 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 24 November 2006 - 01:44 AM


Just a Thought, You May have already done this.

DVDDecrypter has to have layer break Manually set at 1913760

See HERE:

#6 mopss

mopss

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 24 November 2006 - 09:07 AM

i finally got my backup of oblivion working ^^

spend the whole night on it sleeping.gif


i made 2 mistakes :

1. i took the magic number of the game not of the video

2. i didnt merge my ss.bin into it.

after doing this everything is fine ....


thanks for helping pop.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users